D: Spasonosni energetski napici i gelovi |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Travanj 2012 at 17:23 |
Voda :D
|
|
Bla!
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koristio gel u dva navrata za vrijeme dugog trcanja u toplo rujansko prijepodne, nakon dvadesetak minuta pojavila se drhtavica i nekakav cudan osjecaj nelagode. Drhtavica je doduše minula nakon desetak minuta no nelagoda potrajala sat vremena dok me volja za treningom minula puno prije
U oba navrata isti simptomi, kako su gelovi bili kofeinski možda je to razlog.
A što se cuge tice, osim elektrolita pune su umjetnih sladila i florescentnih farbica uz bonus dodatke za koje neznam u kakvoj su vezi s elektrolitima, ukratko preslatka (valjda da prikriju slanocu) zbog cega si još više žedan.
Ne bi se kladio da ovo koriste profici. Tko voli nek izvoli, od raznoraznih isprobanih dodataka ovo su rijetki gdje sam osjetio štetu, osim energetskih i proteinskih plocica koje su bar nepcu fine Edited by Bla! - 17 Travanj 2012 at 23:18 |
|
samsung11
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja vodu iskljucivo pijem, jedino ako je duza tura popijem jamnicin prosport...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |