D: Super vodic: kako dobiti 10 kg mišicne mase u 3 mjeseca |
Post Reply |
Author | |
londronja
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Studeni 2014 at 19:51 |
Svi komentari na temu: Super vodic: kako dobiti 10 kg mišicne mase u 3 mjeseca
Ja mislim da je ovo malo glupo i izvodite se velikom trosku nisam neki doktor za ovakve stvari ali stvarno je velii trosak Pametno bi bilo jesti: Dorucak:Zitarice Rucak:Piletina Vecera:Krumpir (350 gr) Kao u navedenom Gore MOLIM VAS STA VI MISLITE O OVOME ??? |
|
Daxy10
Cita FAQ Joined: 12 Kolovoz 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad treba povecavat težine?
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne piše ni koliko miligrama čega i kada.
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ahaha, Goranchero kralju
|
|
Pacifista
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedva pojedem pola od ovog u navedenim jelovnicima, tu je navedenom pojesti dvije kile hrane dnevno...kak da to popravim i povecam apetit?
|
|
Ronie
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2015 Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ljudi kako cu vidit postove koje sam prije komentiro
|
|
ac8888
Cita FAQ Joined: 11 Rujan 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da je ovo previse 6 obroka a i radim pa vremenski ne mogu to izvesti a ni financiski
|
|
latisimus
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Isprobano na mojih 85 kg.dobio sam 7 kg u 3 mj.naravno uz mišice dobije se i nešto masnog tkiva ali to je neizbježno.postoje i jeftinije varijante ali crveno meso je pravi anabolik,rast je zagarantiran.i ovi cheat mealovi nakon treninga vecih misicnih skupina su pravi pogodak.snaga je rasla iz tjedna u tjedan.Klancir je jedan od najboljih bodybuildera u Hrvatskoj i vrijedi poslušati njegove savjete.
|
|
IsusKrist
Cita FAQ Joined: 15 Lipanj 2018 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
fake and gay
|
|
Serdjo
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2020 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je jedan od najneeduciranijih clanaka koje sam procitao. U 3 mj niti genetski savršeni pocetnik ne može dobiti, tj taj ako uspije dobiti 10 kg u prvoj godini. O kolicini proteina necu ni pisati, 3 g po kilogramu težine je skroz nepotrebno, poglavito ako je osoba u suficitu. Ovo je pisao juice monkey, koji ne vjerojatno, nego sigurno troši razna cuda od anabolika. Ljudi ne vjerutje što tu piše jer je to nemoguce i nepotrebno. Vježbajte jako, jedite dovoljno hrane i pazite na proteinski unos i dobit cete mišice sukladno vašoj genetici.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |