D: Top 5 dodatne opreme za bicikle |
Post Reply |
Author | |
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Veljaca 2015 at 10:58 |
Svi komentari na temu: Top 5 dodatne opreme za bicikle
Opreme nikad dosta ;) Neki se navuku na tetovaže, neki na kupnju tenisica, a neki na biciklisticku opremu. A neki na sve navedeno ;) |
|
Be healthy, be happy.
|
|
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
ova tema će me uništiti kad zaživi do sad sam jedino bicikliranje mogla odraditi bez opsesije opremom, držala sam se osnova: bicikl, tenisice i nešto udobno :P
|
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
ahhaha, ja sam u jednom trenu izračunala da sam na opremu za bajk (odjeću najviše) potrošila više nego na bajk... hlače, duge, kratke, odijelo, jakna, majica, potkapa, rukavice duge, kratke, maska za zimu, čarape, ovakve, onakve...
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |