D: U 4 koraka do bolje mentalne snage |
Post Reply |
Author | |
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Travanj 2010 at 18:36 |
Ja stvarno cesto pišem i spominjem tu toliko cijenjenu i važnu "snagu/moc uma", a kako je ovaj clanak upravo na tu temu - normalno da sam oduševljena. Stvarno je dobro napisan, sviđa mi se taj "vojnicki ton" (tako bih ga nazvala) jer se govori o drillanju samog sebe tj. svoje psihe. Psiha je dosta osjetljiva stvar, a u ovim današnjim vremenima u kojima je na snazi određeni kaos, jacanje psihe je prijekopotrebno da bi covjek uspio otrpjeti, izdržati, ne slomiti se, furati dalje, boriti se i nakon svih prepreka i neprilika koje život sa sobom nosi - ukratko - da bi mogao PREŽIVJETI. Zato thumbs up za clanak, i dalje nastavite ubaciti koju takvu temu. Tekst |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neki naši 'blogeri' su puno bolje obradili ovu temu nego ovo na naslovnici!
Kate, Gym_girl, Theia, Ena... nisam siguran |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ni sama ne znam što mislim o svemu tome. Snaga i moc
uma s jedne strane - divno, ok! S druge strane, to drilanje koje je toliko too much i koje postoji u našem društvu (posebno americkom, da).. nije zdravo. Gdje je tu mjera osnaživanja, a gdje je tu potpuno nerealno iscrpljivanje? Ne govorim o clanku direktno koliko opcenito o tome. Npr. kad citam meilove svojih suradnika iz Amerike, to je nevjerojatan boost! Na momente vec poletiš na vrh neke planine... I onda se nađeš u 5 ujutro nakon neprospavane noci, kad je 7.kava prestala djelovati i kad vidiš crne sjene oko sebe, ne zato što si lud, vec zato što si nenormalno umoran... i procitaš ponovno isti taj meil i shvatiš kakvo je to izrabljivanje covjeka... sve u svrhu, cega? Postizanja viših rezultata u roku. Za što? I za koga? Više, više, više.... zašto? |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lega, lijepe rijeci od tebe, hvala ti Drago mi je najviše da se i na naslovnici osvane takvo nešto... @Ann Ima nešto u tom što kažeš...treba i emocije pustit nekad...ne bit sad baš "unbreakable"...ali dobro je ostat skuliran i mentalno jak i u lošim trenucima, ne primat sve k srcu...jednostavno reci f**k off onom ko te pokušava isprovocirati. Najvažnije je ne dozvolit da te tuđe zle rijeci ne skrenu s tvog puta, s tvojih sretnih trenutaka |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa to se slažem, da.
Ali mene još uvijek nitko ne može slomiti, koliko si to sama dobro radim. Ali ne danas! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |