D: UN dijeta – varljivi jamac |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Matea91
Cita FAQ Joined: 11 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Sijecanj 2013 at 11:02 |
Svi komentari na temu: UN dijeta – varljivi jamac
Pozdrav,10 mjeseci sam na ovoj djeti,odlicno se osjecam,izgubila sam 26 kg,premda kažu da bih trebala pravit pauzu nakon 3 mjeseca,ali ja nisam,išla sam dalje na svoj rizik ali naravno da bih ju prekinula ako bih osjetila neke posljedice na svom zdravlju,planiram biti godinu dana na djeti,mislim da mi se želudac vec sad smanjio i malo formirao :D SRETNA SAM :) Svaka cast za djetu :) |
|
JOZEFINA
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav svima...... Prije nekoliko godina bila sam na UN dijeti i izgubila sam 21 kilogram ali u jako kratkom periodu pa sam odlucila stati s dijetom. Od tih 21 kilograma vratilo mi ih se samo 5..... Bila sam neizmjerno sretna i zadovoljna sa svojim izgledom. Sada opet imam nekoliko kilograma viška pa sam odlucila opet probati s tom provjerenom dijetom. Sam redosljed hrane mi se jako svida, jedino mi se ne svida to što sam za vrijeme trajanje te dijete imala glavobolje... Ali sam sve u svemu jako zadovoljna sa tom UN dijetom.... :D
|
|
nicole
Cita FAQ Joined: 26 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pzdrav,na dijeti sam 16 dana,izgubila sam 5 kg i 5 cm.Jako se dobro osijecam I SVIMA NEODLUCNIMA JE PREPORUCUJEM.Na UN dijeti sam bila prije 2g izgubila sam 16kg u 2mj ,to mi je bilo dosta u ono vrijema tako da nisam isla do kraja.Sada idem do kraja tj.90 dana.Jako je jednostavna i pristupacna za ova vremena.Svoja iskustva podijelite sa drugima.kilograme koje smo skupljali godinama nestaju za 3mj ima li lakse izgubljenih kg.Sa cvrstom odlukom do zeljenog cilja-:):)
|
|
saketevk
Cita FAQ Joined: 09 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao prvo pozdrav svima koji su izgubili kg na un dijeti.....prije 5 godina sam bio na UN dijeti i izgubio sam u 90 dana tocno 30 kg.....i nakon tih pet godina dobio sam natrag 8 kg....
|
|
kuri
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
trenutno sam na un dijeti,zadovoljn sam,
|
|
Marisol
Cita FAQ Joined: 16 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja, evo 13. dan.......jedva kilo.......samo se nadam da je vaga neispravna....a prije 8 godina u 2 mjeseca - 12 kg. Pomozite mi da ustrajem...
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
zašto se mucite s tim kvazi dijetama, zdravo jedite s malenim kalorijskim deficitom uz umjerenu tjelovježbu bilo koje vrste i kilogrami ce ici dolje a vi cete biti zdraviji, sretniji i vrlo vjerojatno puno samopouzdaniji ako se držite tih jednostavnim pravila
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nevjerovatno da kraj svega što piše na ovom sajtu ljudi i dalje idu na nekakve un i slicne medicinski gledano katastrofe od dijeta. Al dobro ko voli nek izvoli
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
u vecini slucajeva glavobolja prestane cim popiješ cašu vode tako nam organizam alarmira da mu treba vode,jer kad mi shvatimo da smo žedni,tad smo vec pošteno dehidrirali |
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je bas jutros kolegica poslala poruku na fejsu s pitanjem jesam cuo za tu dijetu i jel dobra, ja odem na google da vidimo cem se radi ikad sam vidio kakve gluposti imaju odma sam joj rekao da to nevalja..
|
|
Didijana
Cita FAQ Joined: 27 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ova dijete je super inace nemam dobra iskustva sa njima ali ovdje se radi jednostavno o zdravoj prehrani sa manje kalorijama. u ovoj dijeti se ipak moze sve jesti mislim jedan dan meso jedan tjestenina cak i slatko. ovdje se moze nauciti mnogo toga da se vise pije da se jede vise voca i povrca da i kocka cokolade cini svoje:) ali sve u granicama i da se unaprijed planira rucak i vecera:) oni koji tvrde nesto drugo nemaju pojma i niste podrska za one koje se zele potruditi za zdraviji zivot.
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Didijana citaj malo.Od dijete se možeš dugorocno samo udebljati.
|
|
dada84
Cita FAQ Joined: 04 Travanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ja sam 17 dana i smrsala sam 4 kg,zanima me posto idem na ultrazvuk abdomena pa ne bi smela nista jesti 1 dan ,pa da li bi mogla posle nastaviti posto mi taj dan padaproteinski.da li mogu sutradan nastaviti isti ili kako vec.dijeta je ekstra
,nije puno zahtevna
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dada citaš li ti uopce ovaj forum?
Mislim da ne,jer da citaš znala bi da nemaš na ovome forumu šta pitati pitanja vezano uz dijete jer bi dobro znala da ti dijete dugorocno mogu samo odmoci a ne pomoci.Nisi smršavila 4kg, nego si izgubila vodu u tijelu.Mastima treba ipak malo više da se razgrade,a i fizicka aktivnost.Sretno dalje sa dijetom, ali ako nastaviš sa njom,nemoj tu postavljati takva pitanja.Odi na neki drugi sajt.Ovo ti je samo dobronamjeran savjet |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
fittyp, necu reci da je dijeta najbolji nacin za gubljenje masnog tkiva, bilo bi bedasto, ali da se dijetom ne može gubiti masno tkivo, ne znam odakle ti takve informacije? Što misliš,kako srcani bolesnici kojima je zabranjeno tjelesno naprezanje izgube po 10,20,30 i više kg? Ili, jesi možda vidjeo nekog samo nakon 30 dana u logoru? UN ili bilo koju slicnu dijetu necu komentirati, jer me nitko ne može uvjeriti da za prehranu postoji bolja znanstvena disciplina od klinicke dijetetike. Pozdrav, i pamet u glavu :)
|
|
Nino68
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2012 Location: Vodice Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljiva tema, jako zanimljiva...
Osobno smatram da dijeta, pa kakva ona bila, ako uspije potaknuti osobu da promjeni nacin života iz korijena onda po meni je dobrodošla, naravno privremeno. Sama dijeta ne može nas riješiti naših prehrambenih navika niti nas promijeniti tako da nas natjera da vježbamo ili se više krecemo ili još bolje da se zdravije hranimo. Ne možemo biti cijeli život na nekakvim dijetama pa nakon toga sve po starom. Mene osobno dijeta je potaknula na promjene, znao sam da, ma kakva ona bila ne godi mom organizmu jer sam i ja izgubio dosta kg u samo dva mjeseca. Za moje tijelo je to bio šok, bez daljnjega, s druge strane nositi 20-ak kg viška godinama može biti jako opasno :( Svakako oprezno sa dijetama...
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |