D: Žuti caj - za mršavljenje ? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Veljaca 2010 at 12:55 |
Ljudi su u posljednje vrijeme doslovno poludili za žutim cajem iz razloga jer ocekuju da ce izgubiti višak kilograma pijuci žuti caj.
Napisali smo clanak: Žuti caj - zašto je toliko poseban i hvaljen? (Procitajte!) Žuti caj u ogranicenim kolicinama pozitivno djeluje na srce i krvne žile, normalizira tlak, djeluje na krvotok i cirkulaciju, pa samim time utjece na izmjenu u stanicama i poboljšava dotok kisika i hranjivih tvari, zahvaljujuci kojima koža izgleda mlađe i ljepše. caj regulira i izlucivanje štetnih tvari pa ga se preporuca i u fazama cišcenja organizma. Više o njemu procitajte u clanku. Na forumu je vec bilo sitnih diskusija o žutom caju: Tema - žuti caj Slobodno ovdje komentirajte clanak, svoja iskustva s žutim cajem i opcenito trenutnu pomamu za žutim cajem. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sve je to super...al ne jedite smece i krecite se ljudi, to prije od svega pozitivno djeluje na sve gore navedeno - i bez zelenog, žutog, plavog, šarenog i ostalih cajeva |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
@Gym_girl - al to nije lako stavit u kutiju, na policu i prodat
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
nedavno sam kupila franckov zuti caj, premda vise volim zeleni u listovima , al eto da probam.. nije los i stvarno djeluje na probavu :)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
..a i to što kažeš, i ja isto lupam bezveze... ena, ma dobar je on ali super mi je kad se ljudi zakace za tako nešto, a nastave po starom i ocekuju da se prepolove nakon par šalica cudomixa :) |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Conly
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
cajevi su sasvim u redu stvar za one kojima je vec muka od vode, a ne žele se trovati raznim "zdravim" aka. "macak u vreci" sokovima.
Zeleni caj, organski, bezkofeinski - odlican |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
zašto sad kofein ne valja? |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je neka nova studija da kofein ne valja ili??
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
možda nekome za želudac ne odgovara |
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe cudomix... sjecate se one reklame : promela, mršaviš a jedeš sve.. hahahahaha i di nam je nestao mister đžirlo i cang šlang hahahaahaha:)))) mislim da je ta reklama išla negdje u vrijeme esmeralde i marisol :)))))))))))))))))))))) |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probala nekoliko puta zeleni i skoro povracala od muke kako mi je teško pao na želudac Iziritirao mi sluznicu kao najljuca paprika, prestrašno... I onda sam neki dan slucajno u kaficu probala ŽUTI cAJ Fantasticna stvar, ugodna okusa(kao kamilica ) lagan kao perce, divota Preporucam definitivno |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja pijem zuti caj..odlican mi je..
|
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam ga još probao, no moram priznati, morat cu.
Ujutro uz ... |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ja mislim da to nista ne djeluje
|
|
|
|
zilla
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam za te cajeve, sve je to slabo ali recimo određeni fat burneri sigurno pomažu.... ja sam sa labrada charge-om postigao bolje rezultate za š0 dana vježbanja nego onako na suho za više od mjesec dana...
Zeleni, crni ili taj žuti caj sigurno imaju neki efekat ali kad se to pije u malo vecim kolicinama.... |
|
Ancient.Dweller
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pretpostavljam da ima efekt. Crni čaj npr pijem umjesto kave jer od svih tih čajeva ima najviše teina od svih drugih (zeleni, žuti, bijeli) i šljaka cijela ta priča. Žuti sam uzeo sad malo za promjenu umjesto zelenog, popijem ga prije bicikliranja ili jiu jitsu treninga i točno se osjeti razlika da budem aktivniji i živahniji na treningu. Kod tih čajeva je bitno kupovati ih u čajotekama ove gluposti po trznim centrima u vrecicama to je drek nije niti č od čaja. Istina skuplje je ali recimo ja si jednu dozu (čajna žličica) koristim 2-3 puta. Druga stvar bitno je doziranje, ja sam prije odoka sipao direkt iz paketića pa sam par puta znao složiti prejak čaj pa mi se pojavila mučnina (vidim da je netko spominjao u temi to kao nuspojavu). I treća stvar kad se prelije čaj sa vrućom vodom treba ga držati oko 3 minute samo, zeleni ako se drži dulje (znao sam nekad zaboravit pa ostaviti po pola sata) bude gorak da ga je teko pit čak i da ubaciš med unutra.
|
|
"Jiu Jitsu is a mousetrap. The trap does not chase the mouse. But when the mouse grabs the cheese, the trap plays its role."
-Helio Gracie- |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |