D: Video prikaz - vježbe za trbušne mišice |
Post Reply |
Author | |
oski
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2016 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Srpanj 2016 at 18:15 |
Svi komentari na temu: Video prikaz - vježbe za trbušne mišice
imam 65godina, uskoro, u prilicno sam dobroj fizickoj kondiciji,odlazim u teretanu 3 puta tjedno.To bi bio kao nekakav uvod,u principu htio sam se samo posavijetovati,radi se o trbušnim mišicima,3 puta tjedno po sat vremena najmanje radim vecinu tih viježbi (vec mijesec dana) ali nema nekih vidljivijih rezultata,vidljiva je samo moja niža kilaža.PITANJE - KAKO TO |
|
OKSKI
Cita FAQ Joined: 19 Veljaca 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda ishrana....ne bih htio mijenjati nacin ishrane ...ne pretjerujem u nicemu. Jedem normalno...ne jedem slatko i ne pijem i ne pušim...zar nije moguce imati ravan trbuh sa ovoliko viježbe i takvom ishranom. Hvala LP
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
kraj dobrog treninga, prehrana je glavni kljuc uspjeha!
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |