D: Vodic kroz zdravi dorucak: što jesti, a što svakako izbjegavati? |
Post Reply |
Author | |
sancez34
Cita FAQ Joined: 07 Lipanj 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Lipanj 2017 at 21:15 |
Svi komentari na temu: Vodic kroz zdravi dorucak: što jesti, a što svakako izbjegavati?
Ja nemogu krenuti na posao ako nisam ujutro bacio nesto u kljun??.pojedem oko 20dkg posnog sira i dvije obicne kave bez secera ??.ja mislim da je to sasvim dovoljnon?? |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zasto ne? =)
Ako ti to tako odgovara, super! Nakraju se sve svede na to da namiris svoje dnevne kalorijske potrebe kao i omjer makronutrijenata u danu. A hoce li to kretati od ranog dorucka, manjeg ili veceg, ili obroka nekada kasnije u danu, u konacnici je zapravo najmanje bitno u citavoj prici. =) |
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
iva55555555555
Cita FAQ Joined: 28 Studeni 2018 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
a integralni dvopek ili tost sa abc sirom? to je isto ok izbor?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Referiram se na odgovor o ABC siru, a isto se odnosi i na dvopek/tost Ovisi o više faktora, između ostalom ciljevima, reakcijama tijela, cijelom danu.....uvijek treba gledati širu sliku - želje, potrebe, mogućnosti, preferencije...sve može i ne mora biti ok izbor, ali treba uzeti u obzir cijelu priču, ne samo dijelove slagalice.....da i ne su odgovori na dva suprotna kraja, a odgovor u bilo kojem smjeru može biti netočan ako ne znamo što se sve krije iza pitanja :) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |