Da li je CrossFit turbofolk? |
Post Reply |
Author | ||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Ožujak 2012 at 12:26 |
|
Zanima me vaše mišljenje,da li netko upražnjava ovaj nacin sportanja,sam ubacim poneki trening koji je taj dan WOD.Ne mogu da shvatim ili pogrešno postavljam stvari;zašto bi netko kružni trening nazvao nekim imenom i to predstavio kao nešto revolucionarno?Meni odgovara trening u kojemu se nalazi dizanje utega i trcanje,ponekada odem na stazu jer mi je gušt,to me i zainteresiralo za crossfit.Kakva su iskustva onih koji duže vremena prakticiraju ovakav nacin vježbanja? CrossFit = Spoj svih sportova i disciplina = turbofolk http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BDDyxXyf6UU# Edited by Igor - 20 Ožujak 2012 at 12:36 |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(1)
|
|
Marketing, prodaja. Sve je stvar profita, a pošto ljudi vole misterije i da ih se uvjerava u nešto extra revolucionarno to im se zato tako i tako zapakirava. Dok ima ljudi koji skupo placaju takve stvari i puše to bit ce i izmišljanja tople vode Ne velim da ne valja takav trening odradit ili takav nacin vježbanja, nego fama oko toga jer je to aposlutno ništa drugo nego vec odavno poznati i primjenjivani nacini treniranja sa smišljenim marketinškim imenom. |
||
Igor
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sumnjao sam da je tako,jaki su ti Amerikanci,možemo misliti šta hocemo o njima,kulturni šok trpe slabo razvijene zemlje.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ti WOD-ovi su cesto vrlo loše koncipirani
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
još sve mogu razumjeti u tom crossfitu, ali kad mi kipping pocnu prodavati kao bolju verziju zgibova, to nikako ne...
|
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
Maksimirko55
Cita FAQ Joined: 14 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravu si alpinist...covjek se zgrozi kada pocnu sa tim uvjeravanjem.
|
||
Igor
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sa cime se zgrozi covjek?Maksimirko55 godina pretpostavljam,koji promovira "igre za djevojcice".
|
||
Igor
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da li bi bila dobra ideja postavljati ovdje na ovaj portal neki WOD boljega koncepta,možda podjeliti na pocetnicke vježbe za taj dan,intermediate i napredne,ne nužno da bude cijeli trening koncipiran kao kružni trening i da nužno svaki trening mora biti sa utezima.Spartanski program sa logom "Sine sa utegom ili pod njim" Edited by Igor - 21 Ožujak 2012 at 11:29 |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
LiveStrong
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |