Da li je ovaj program u redu? |
Post Reply |
Author | |
Stinky
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Listopad 2010 at 18:04 |
Lijep pozdrav svim clanovima ovoga foruma.
Zanima me da li program kojim radim valja tj. je li vrijeme između pojedinih treninga dovoljno za dobar oporavak mišica. Imam š6 godina i poceo sam raditi uglavnom vježbe vlastitiom težinom jer mi je glavni cilj izgraditi snagu i izdržljivost. Evo kako sam ja organizirao svoj tjedan: Ponedjeljak: Sklekovi, cucnjevi sa skokom, Trbušnjaci i podizaji nogu(za sad na klupi, ali cilj mi ih je raditi visece, na štangi za zgibove) Utorak: crobni trening(trcanje, preskakanje užeta =) , biciklizam) Srijeda: Sklekovi cetvrtak: crobni trening + Bicepsi Petak: Sklekovi, cucnjevi sa skokom, Trbušnjaci i podizaji nogu Subota i nedjelja: Odmor Sad tražim vaš savjet. Da li je ovaj program prenaporan za pocetnika i trebam li nesto mozda dodati ili izbaciti? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa sve sta u ovom programu se vidi je nekoliko bodyweight vjezbi u kombinaciji sa trcanjen i biciklizmon. nekuzin zasto bi neko uopce radija nesto ovako.nevalja ovo
|
|
Stinky
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa jel moze onda neka tvoja preporuka kako bi to trebalo izgledat, ali da sve ukljucuje bodyweight vježbe.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
imas na google-u brdo programa vlastitim tijelom..
Nedostaju ti zgibovi.. napravi si trening za cijelo tijelo, kao npr. zgibovi, sklekovi, skokovi i trbusnjaci, i radi to 3 x tjedno.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Stinky
Post Options
Thanks(0)
|
Davor23, hvala na odgovoru. Samo ako bi mi jos mogao reci kojom bi vjezbom mogao zamjeniti zgibove(za pocetak dok malo ne ojacam) jer ih jedva 2-3 pravilna napravim.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ocito je da nemas utege.. evo solucije za tebe : LINK |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Stinky
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala!
|
|
Mister_No
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Veliki pozz za ekipu sa foruma !!! Stranica je predobra nasao sam puno savjeta koji su mi pomogoli u vezi vjezbi..
Pocetnik sam u teretani imam svoj mali fitnes u stanu,posto radim pa uvjek nemogu da uhvatim vremena da idem u teretanu a kod kuce kad god dodjem mogu da radim vjebe. Rekao sam da sam pocetni i dobro bi mi dosao savjet od vas napravio sam svoj vlastiti program za vjezbe i interesuje me dali je to dobro? radim sa tezinom od 30kg za prsa radim 6 serija po š5 dizanja ravni bendz,a kosi bendz radim 4 serije š5 dizanja. trbusnjake radim 25 komada od 5 serija. ruke radim sa tezinom od š5kg stojeci biceps pregib sipkom 4 serije po š0 dizanja i sklekove. Dali je to dovoljno za pocetak i sta mi vi preporucujete da bih dopunio ove vjezne.ovo radim svako drugi dan!! Unaprijed hvala na odlicnoj ekipi sa foruma i stranice..Veliki pozzz Edited by Mister_No |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |