Da li smijem u teretanu |
Post Reply |
Author | |
maca
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Rujan 2007 at 17:37 |
imam š3 godina .neznam jer bi smio ic u teretanu
Edited by Zoki |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
citaj po forumu malo... smijes.. al bez forsiranja i velikih tezina.
savjetuj se s nekom strucnom osobom... makar puno teretana ne pusta ekipu da se upise ako nema š6. (npr. fit na velesajmu, kod njih trebas najmanje š7 imat) |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kod nas teretane nemaju ogranicenje godina, barem ove za koje ja znam.
Naravno da smijes, samo se nemoj bas natezat previse s utezima, nemoj velike kilaze ni previse forsiranja, nego jednostavno lagano vjezbaj malo motorickih vjezbica itd. Bilo bi pozeljno da teretana ima kvalitetno osoblje (trenere) pa da se savjetujes sa njima o vjezbama koje zelis izvoditi. Inace, moje misljenje je (ne mora znaciti da je i tocno) da je u tvojim godinama ipak mozda bolje baviti se nekim drugim sportom , imas ih puno, plivanje, nogomet, rukomet.... |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |