da li to vrijedi i za mene? |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Author | |
idnes ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nijedni musli mi nisu fini...
|
|
idnes
|
|
![]() |
|
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Zaista? Jesi li probala Vitalis-ove, klasik cokolada? Istina, sadrze listice i crne i bijele cokolade sto i nije najdijetnije, medjutim ugodnog su okusa i mislim da su sasvim zadovoljavajuci za dorucak.
Ako ne i to... posni sir i vocka su jos bolja opcija ![]() |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Probaj onda pomjesat zobene + corn flakes. |
|
![]() |
|
idnes ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 18 |
Probala sam vitalisove ali nisu bile od cokolade. Kupim ih pa cu ih probati. Za zobene sam od puno ljudi cula da ne valjaju... Zasad cu ostati kod posnog i voca... |
|
idnes
|
|
![]() |
|
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Jesi probala pomijesati muesle s vocnim lgg-om ili vocnom ab kulturom? Meni je najbolja kombinacija: muesli sa suhim vocem ili cokoladom i lgg od jagode! Vivera i Vitalis su mi najukusniji muesli., a vocni jogurt mi bolje legne na to od obicnog.
Ako ti se ne svide ni ovi cokoladni, mislim da umjesto toga moze proci i neko pecivo od integralnog brasna sa sjemenkama ili nekaj slicno. Preporucam Mavroviceva peciva (ima u konzumu). |
|
![]() |
|
Probati cu sa vocnim jer dosad sam samo s obicnim. Pokusavam izbjegavati UH tako da integralni kruh ili peciva jedem samo sa mesom. |
|
idnes
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Musli imaju dosta secera meni se cini, pogotovo jos ti cokoladni.
|
|
![]() |
|
Znam, mislim da cu ipak ostati kod posnog i voca. Tko zna dobar recept za uklanjanje celulita?
|
|
idnes
|
|
![]() |
|
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Pa i muesli su UH. Uostalom, malo UH za dorucak ne skodi. Kad smo vec na UH, navodno da premali unos UH moze biti uzrok tjeskobi i losem psihickom stanju i raspolozenju, pogotovo kod zena. Naravno, ne sad odmah navaliti na kruh, ali ne treba biti ni prestrog prema UH. Sve nam je to potrebno za normalno funkcioniranje duha i tijela. Mozda se Theia nece sloziti sa mnom ![]() Ali ja sam hipi u dusi pa si ne volim previse braniti, tak da nikad necu biti UH-Nazi |
|
![]() |
|
Evo, na ovoj temi smo se vec borili protiv ljubljenog nam: Kako protiv celulita? |
|
![]() |
|
Stvarno ima super savjeta... Hvala. A za UH, ja se isto slazem da svega pomalo treba organizmu, naravno u normalnim kolicinama. Zato se nisam skroz odrekla UH. |
|
idnes
|
|
![]() |
|
Evo mene nakon poduzeg vremena... Sa 54 kilograma, manjim obujmom nogu, ravnim trbuhom(izrazeniji struk i ocrtavanje onih lijepih linija sastrane trbuha) i podignutijom guzom. Zvuci nevjerovatno nakon relativno kratkog vremena ali to moram zahvaliti dobroj gradji tijela i odricanju nezdrave hrane... I naravno vjezbanju... Vjezbam kod kuce - pilates lopta, vjezbe iz pilatesa bez lopte, kombinacija vjezbi iz borilackih vjestina... Jako zanimljivo i ucinkovito Sada namjeravam na striptiz-crobic - cula sam da je zanimljivo i odlicno za tijelo, a i posluziti ce u privatnom zivotu... Hrana... Nekad naravno ne mogu odoliti kobasicama i sunki te bijelom pecivu ali to je mozda jednom tjedno.. Sve u svemu i manje zdravstvenih problema dolazi sa zdravom hranom. Kod mene je to bila nadutost. Ja sam jako zadovoljna i to mi je najbitnije |
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
![]() |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
![]() |
|
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
i ja cestitam!
![]() Vjezbe su mi svakodnevni izazov, a najsretnija sam sto mi je sve navedeno, kao i posjecivanje ovog portala, postalo dnevna rutina. Pusa svima! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |