Da li vam je teretana dosadila? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Kolovoz 2010 at 00:38 |
||
Da li vam je ponekad dosadno raditi jedno te isto i tražite li nove izazove u svojem treningu?
Da li vam je vec princip treniranja kroz teretanu dosadio? Mnogi na forumu su vec poceli raditi s kettlebellsima što predstavlja relativno novi nacin treniranja, te također mnogi se raspituju za karike - ovo mi sve više usmjerava da ljudi traže izazove i nove nacine treniranja od "klasicnih". Meni je sad totalno fora odradit doma neki workout - nešto netipicno. Sad kad razmišljam o tome.. Zuzana i je veoma popularna zato jer izvodi netipicne vježbe i to nije klasika. Nešto novo, uzbudljivo i da troši puno kalorija.. Slušam vaše odgovore.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da meni vježbanje s tegovim nece nikad dosadit, ima milijun razlicitih šema za vježbanje
+ što cu se uskoro upisat na MMA, pa cu kombinirat borilacke i teretanu Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Teretana NE, populacija koja obitava tamo DA
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Teretana kao disciplina NE, populacija + ambijent DA |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Teretana nije discipina -> fitness je disciplina. Teretana je samo š mjesto gdje se odrađuje fitness ili BB kao disciplina. Fora je ta da se može trenirati i na krovu zgrade ili u šumi. Pitam vas da li vam je fitness u teretani dosadio - kao mjesto i opcenito klasicni trening? |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vježbanje s tegovima nikada nikome nece dosaditi na ovom forumu, više sam htio vidjeti da li vam je klasicni trening u teretani dosadio.. Da li bi recimo voljeli više vježbati na razlicitim mjestima, razlicite treninge - a ne da se uvijek sve svodi na bench press, lat mašinu i recimo traku za trcanje u teretani...karikiram malo.. Opcenito me zanima da li tražite alternative i da li vas to zanima? |
|||
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa i ti si u opreci sa samim sobom ne možeš se odluciti jel pod teretanom smatraš prostoriju sa spravama ili na fitness
ali ok, skužili smo se... Edited by Lega |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Teretanu smatram prostoriju sa spravama gdje dolazi š00 osoba vježbati.
Edited by Zoki |
|||
|
|||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sad trenutno mi nedostaje jer nisam bio tamo vec mjesec dana, ni necu jođ tjedan-dva-tri valjda.... a dok ideam nikad mi ne dosadi, valjda neka navika.
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koliko dugo vec ideš u teretanu? |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A neznam, teretana mi je ok, uživam u treninzima i trenutno nemam potrebu da mijenjam nacin rekreacije. Eto sad cu malo i borilackih ubacit i bit ce super |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nije mi dosadila,kako cesto radin varijacije cca svakih misec i po dana nemoze mi dosadit, a to da mi se nekad neda trenirat, neda.ali ipak odradin
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, tek si friški u teretani.. Samo nastavi.. Zanimaju me komentari ekipe koja vježba više od 8.god. u gymu? Ima li takvih ovdje? Edited by Zoki |
|||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mos ti trenirat i š0 godina ako neznas sta radis neko ko trenira 2-3 ce bit bolji nego ti.da se razumimo ne mislin na tebe zoki nego opcenito
|
|||
cooperw
Post Options
Thanks(0)
|
||
Al zato druga vrlo dobra. :) |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |