Da li znate tko je Zelg Galesic? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Ožujak 2007 at 13:23 |
Zelg je iz Pule, trostruki svjetski tckwondo prvak i MMA borac, koji je nedavno potpisao za pride!
Zovu ga jos i lil' Cro cop! Otuzno je to sto se u Hrvatskoj toliko malo zna i pise o njemu, a decko je postigao ono sto mnogi mozemo samo sanjati! |
|
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam za Zelga, nije li on sada u VB?
Potencijal je mrakaca... |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam sad tko je!! |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
gledao sam onu video sekvencu----jeli to sport koji se zove K-5 ili ULTIMAT FIGHT.ilia tako nesto,takmicenje u kojima ucestvuju ljudi koji treniraju razlicite borilacke vjestine.u stvari to nije borilacka vjestina...u dosta zemalja je to zabranjeno dok je u japanu vrlo popularno.... slabo poznajem te tuce gdje se ljudi unakazivaju ,cudan ring izgleda kao kavez kao u doba gladijatora,,,,udju dvojica tipova jedan se vrati a drugi ostaje na podu,ziv ,mrtav,invalid itd,onako iskreno nesvidja mi se to lupanje............ovdje u svedskoj je profesionalni box zabranjen,,,boxeri se moraju takmiciti najcesce u njemackoj................... imam jedan kanal na via sat koji cesto prikazuje te borbe,,,nadam se da mi necete zamjeriti....
Edited by emilio |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
covjece , nikad nisam cuo za tog tipa, uopce nije poznat , nikad ga nisam vidio na tv-u niti su ga spomenuli na sportu ni nigdje, a cini se da je dobar borac!
|
|
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo Vam o tome pricam! Nigdje ga ne spominju a covjek je postigao zavidan uspjeh! Iskreno govoreci ni ja nisam do nedavno znala za njega a zivimo u istom gradu! Nije to prvi takav slucaj da su neki nasli sportasi medijski totalno zapostavljeni! |
|
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=_cmukFošTdc
Izgleda da cu morati upravo ja postati njegov medijski zastupnik ! |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tip je dobar, a i ful je mlad , koliko ima godina?
|
|
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
E sad sto se tice godina nigdje ne mogu naci tocan podatak!
Zadnja informacija je 28, ali tu informaciju nigdje na webu ne mogu potvrditi! Provjerit cu ,pa vam javim! Edited by Vanja |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam znala tko je taj, al eto sad znam-neshto bar =)
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
28? Ja sam mislio da tip nema ni 25, izgleda ful mladje, pa nije onda on vise tako mlad, jos par godina i gotovo, ja sam mislio da je on tek par godina u tome, a on je vec malo duze, cudno mi je da se nije culo za njega na tv-u ni nigdje, ni na netu bas nije, jedino bas ako trazis
|
|
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
sad znamo svatko po nesto, ako bude stogod nova obavjestit cu vas.
trenutno je na pripremama na Tajlandu |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Koji mu je sljedeci turnir? Ako slucajno znas
|
|
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
7.travnja na Tajlandu, ne znam jos s kim se bori. u sklopu Pridea! |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Aha , hvala , pa da probam malo pratit tipa totalno nepravedno ne reklamiraju nigdje ni nista
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |