Da se predstavim ... |
Post Reply |
Author | |
ljenivica
Cita FAQ Joined: 07 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Srpanj 2010 at 08:40 |
Prije svega, pozdrav svima.
Trideset mi je godina, radim kao službenik (sjedim cijeli dan na poslu) i do prije šest mjeseci nikada u životu svome nisam imala problema sa viškom kg vecim od 2-3 kg otprilike u vrijeme blagdana. Onda je najprije uslijedila operacija slijepog crijeva, a potom i obnavljanje stare ozljede koljena što je dovelo do sjedenja i papanja a to je na moje tijelo nakrcalo prevelikih 20 kg viška I sada zadnjih mjesec dana krecem u borbu sa time. Vracanje u formu, ponovno vracanje normalnoj prehrani ... muka u svakom slucaju za mene nenaviklu. Između ostalog još se i štitnjaca nešto uznemirila. I na kraju, najvažnije, moj partner i ja radimo na bebi (da, ovo i meni glupo zvuci), pa vec i zbog svog i zdravlja te iste bebe kile moraju pa pa. Ranije se nisam bavila nicim posebno, ali sam cijeli život aktivna. Dogogodišnji sam planinar, volim plivanje, a i zadnjih pet godina (do operacije) sam 3-5 puta tjedno išla na razne vrste crobika (workout, step, spinning, zumba, klasicni, tc bo, kick crobik i sl.). Teretanu ne volim, pa dugo nisam išla. Trenutno, zbog nedostatka love (dograđuje se kuca) vježbam doma. Orbitrek uz dodatak vježbi uz pomoc raznih DVD-a. Ovdje sam zbog pokojeg savjeta, necijeg iskustva i sl. Još jednom, pozdrav svima :) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
Puno srece i uspjeha na svim podrucjima, u svim planovima Forum je u svakom slucaju pravo mjesto na kojem se mogu pokupiti dobri savjeti i iskustva, ali opcenito - razna znanja i saznanja, korisni i pametni savjeti i informacije Prikljuci se u rasprave |
|
vanja128
Cita FAQ Joined: 02 Listopad 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
bok...ovo i je prvi puta da pišem ovako neštoo...
pa da krenem...ime mi je Vanja , iz Zagreba sam ,imam 20 god trenutno studiram upravno pravo i tadim u teretani... također imala sam problema sa kilama pa sam se prijevila na akciju mršavljenja preko casopisa Ljepata&Zdravlje te osvojila... ponosno sam skinula 8 kg u 2mj... inace sam sama trenirala ali nikad u kontinuitetu... sad pošto radim u teretani mogu trenirati i to radim 4x tjedno.. osjecam se puno bolje i zadovoljnije... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |