Da vas i ja pitam - kako smrsaviti? :) |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | ||
iver ![]() Mixa shakeove ![]() Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Na žalost nisam Sindi, ali ja sam bivši FER-ovac,elektrostrojarstvo ali završio u životu na informatici i racunarstvu, vec xx godina, pozdrav mladoj kolegici. |
||
![]() |
||
Sindi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 06 Listopad 2013 Status: Offline Points: 18 |
|
Hej hej, nisam FER-ovka, studiram Elektroniku i informatiku na Pomorskom fakultetu (PFRI) no na kraju sve to dodje na isto hehe :)
Pozdrav kolega! I hvala svima na toploj dobrodoslici, lijepo je znati da ima i informaticara tu :) Edited by Sindi - 07 Listopad 2013 at 00:41 |
||
![]() |
||
iver ![]() Mixa shakeove ![]() Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
|
Sindi, ako si na FERu, imaš dosta stepenica za vježbanje... Ako se ne varam, pitala si i što na faksu. Sorry, tek sad vidjeh, nisi na FERu, ali možda i tamo imaš stepenice za dobar intenzivni kardio :) A brzo hodanje, kao što si pisala, možeš povecati, ubrzati, dodati opterecenje npr ruksak sa necim unutra, itd...
Edited by iver - 07 Listopad 2013 at 01:13 |
||
![]() |
||
Sindi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 06 Listopad 2013 Status: Offline Points: 18 |
|
Zaboravila sam pitati, bi li bilo u redu kad mi se zuri ujutro na fax za dorucak popiti samo smoothie? Pa kasnije onda neki laksi snack?
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
![]() I koliko biš kasnije pojela snack, i koji?
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
|
Pa s obzirom da jogurte ne podnosim bas najbolje, slozim si ga od soka od narandje + banana + breskva + kruska :) a snack bi pojela sat - sat i pol (vise manje) poslije, vjerovatno nekakvo integralno pecivo (jedino mi je Mlinar nadohvat ruke)
|
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
a nije baš najbolji izbor smuckati same šecere u taj sheake ![]() ![]() snack- opet samo UH? u mlinaru nema integralnih peciva, to ti mogu garatirat jer sam proucila sve njihove proizvode tj brasna koja koriste ![]() ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
uf nikad mi nije palo na pamet smiksati posni sir u taj smoothie ali mogla bi probati, ne zvuci nimalo lose :D hvala na idejama, konzum je relativno blizu tako da cu pokusati uhvatiti vremena za njega
|
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
ma posni ovaj iz lidla ide uz sve- slano, slatko svejedno
![]() ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
inzenjerka ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Listopad 2013 Status: Offline Points: 68 |
|
Ma taj iz lidla je odlican, ja sam ga preko ljeta znala smiksati s nobicastim vocem i malo tekuce stevije pa zamrznuti, skoro ko sladoled. Od posnih sireva mi je dobar i onaj koji radi mini mljekara Veronika
Edited by inzenjerka - 09 Listopad 2013 at 21:30 |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |