dalila nema vagu za hranu WTF??? |
Post Reply |
Author | ||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Rujan 2010 at 23:26 |
|
...kao ona fura neku ozbiljnu prehranu , lozi se na defku, a nema vagu za hranu,,, racuna Kcal onako odokativno
ako se radi ozbiljno onda se radi ozbiljno, a ovakav nacin nije ozbiljan! |
||
mrtav hladan
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemam...
Idem sutra kupiti I nisi morao svima reci |
||
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja mislim da je vaganje hrane ozbiljna bolest... brojanje kalorija je bolesno al vaganje hrane.... to stvarno vodi u depresiju
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kupila.... sad mogu pec kolace frendici za pir
e sad racunanje |
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slažem se sa tobom |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
super...a sad odi vidi njene fotke Kad se približim tome... necu ni ja racunati |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe, a ja baš mislim da bi bilo malo manje depresivnih ljudi da tome pridaju malo više pažnje Dalila, bome si brza - u podne pricamo o tome u š6 je vaga vec doma |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma rekla sam da cu ju kupiti... i onda me ona pitala jel cu neke kolacice ispeci za pir... i ono.... to je bilo to.... potvrđeno ;) sudbina ;)
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
mrtav hladan
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |