Dalila....FIT u 90 dana |
Post Reply ![]() |
Page <1 17181920> |
Author | ||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ako je celulit na donjem dijelu tijela u pitanju ima li pomoci?
|
||||
![]() |
||||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|||
??? ![]() |
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
na žene koje imaju problema s tim. stvarno me zanima kakvo je danas stanje sa mogucnošcu uklanjanja celulita pa sam se nadao odgovoru cura koje su možda proucavale tu temu ![]() |
||||
![]() |
||||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|||
Vele ti u zadnjem T-nationu d apijes sok od brusnice
![]() probaj s tim ![]() ![]() ![]() ![]() i mozda hodanje na rukama ![]() Edited by The Phoenix |
||||
![]() |
||||
Asia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
|||
Mi surađujemo s estetskim kirurgom,i nažalost,celulit,odnosno rješavanje istoga je trenutno zagonetka,sve više faktora utjece na razvoj i nastajanje ,a sve teže se ga ukloni,zato se trenutno najviše radi na prevenciji,i sprecavanju da se pogorša,inace je pravilo da se može smanjiti za š stadij samo,a to je primjer žena koja ima stadij3-znaci vidljiv celulit u svim položajima,nikad nece biti bez celulita,može se smanjiti na stadij 2 maximalno,s time da uvijek može se vratiti natrag.
Znaci treba nonstop raditi nešto na tome,znaci što više tjelesne aktivnosti,pogotovo cardia u svim oblicima,pravilna prehrana sa što manje soli i konzervansa,mazanje kože bilo kakvim kremama da se poboljša površinski tonus,limfna drenaža se najviše preporucuje od svih tretmana,od estetskih apsolutno nikake operacije,liposukcija i lipoliza mogu još dodatno pogoršati stanje. Nažalost ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
noob ![]() prvak transformacije a ne zna da muški ne mogu imat celulit ![]() radije pomozi curama ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() pitam kao za neku ženu ili frendicu ![]() Edited by The Phoenix |
||||
![]() |
||||
|||
pa ono u cijoj smo temi sherlock ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ma ni ta kamuflaža me nije smela ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||
ma nemoj...e pa mogu ....samo puno rijedje i manje.... i molim u mojoj temi samo pozitiva i pohvale :) |
||||
![]() |
||||
|||
Ma pusti ga, skužen je pa se izmotava ![]() |
||||
![]() |
||||
Leandra ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 82 |
|||
Predivna transformacija! Uživam gledajuci vaše slike i citajuci postove. Koje nadahnuce!!
![]() |
||||
![]() |
||||
njanja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
|||
potpisujem sve što je rekla irene.cari p.s. zavidim ti pomalo na tvojoj ustrajnosti, veliki ![]() ![]() ![]() Edited by njanja |
||||
kad ima volje ima i nacina
|
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|||
damn girl ![]() ![]() svaki put me iznenadiš, i uživo i ovako ![]() |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||
hvala Njanja, hvala Leandra... može se sve...pogotovo kad
ti to postane nacin života.... puno ja još moram raditi...ali top su slatke muke... Gym.... nadam se da nece proc predugo da se ec opet vidimo...makar na nekoj kavici....kad je vec sa treninzima nemoguce se uskladiti.... zovem te ovih dana..... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Samo želim napisati da cu izgledati predobro ovo
ljeto..koliko god se sad patila.... svakim danom sam sretnija..... ![]() ovim ciklusom ;) |
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 17181920> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |