Dalila....FIT u 90 dana |
Post Reply | Page <1234 20> |
Author | |
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dalila, kako ide?
|
|
Galadriel
Viden/a u gymu Joined: 04 Listopad 2009 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
dalila super su ti fotke. Bez sumnje ces pobijediti hihihi sad sam malo subjektivna.
Nego, kažeš da si pojacala kardio. Koliko? što? |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo....ide mi super...imam non stop upale mišica... ;) Recimo da imam skoro 2h kardia na dan...;) Posao u to ne ubrajam... inace do sada -3... kako tebi ide Ann?
A malena...znam da si ti subjektivna...meni je bitnije nešto drugo nego pobjeda...a ovo je super motivacija... ;) Kad završi ovo..idemo u shoping... ;) nova garderoba i tak to...;) |
|
Galadriel
Post Options
Thanks(0)
|
shoping???? MOŽE ;) Evo, ja cu se isto pokrenuti i tebi cu slati izvjestaje... evo vidis kako si mi postala trenerica, a da nisi ni imala pravo glasa. Pa i ja bi htjela novu garderobu šalu na stranu.
Samo naprijed! Pratim te pomno.... |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad dođem doma..idemo onda na taj Klek..al samo da se snijeg otopi...;) Jer inace je prava avantura... ;)
|
|
Galadriel
Post Options
Thanks(0)
|
Dogovoreno! Wuhuuuu konacko Klek. Moram ubaciti puuuno kardia ako te mislim pratiti do gore
Hocemo povesti one dudlace naše? Hm... Pa cemo im bezobrazno zbrisat! hihihihihi |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
haha...dok se vidimo..neceš me prepoznati... ;)
Dobila sam danas komentar...imaš podocnjake...smršavila si i idemo sad odmah u Mc Donalds...(inace tu sam jedan jedini put jela...i to zbog one igrackice, sjecam se da sam dobila malog zelenog dinosaura...i dobio je ime Đuro i bio je sa mnom i mojom ludom frendicom...tour po Spain.. ) Uglavnom od zadnjeg vaganja(sri) danas još skoro š kg manje..pa mislim da moram malo nešto mjenjati..ili cu se iscrpiti... danas odmor....samo jutarnji kardio... Inace sam jucer u teretani ful pogodila leđa.... i dupe... malo upala...;) |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo Dalila, super!!!
minus 3!! Odlicno!!! |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
;) Evo Ann...cak skoro minus 4kg....;)
E, Gala...povest cemo njih...al onda moramo ponesti i neku kijura.... haha |
|
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
4kg u dva tjedna samo?? Jel stanes tu i tamo uzet daha? =)
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
nije u 2tjedna u mjesec dana je(i nije još pune 4 )
....krenula sam prije š.03, to sam i napisala...samo sam od š.03 još malo žešce...a iskreno...slabo zraka uzimam...evo danas je dan za odmor... tj, bar ne radim..pa...malo manej treninga.. Kako tebi ide? |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ko nebi poželio ovakve kandidate ponosne li trenerice Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Samo neka ovak nastavi se...
|
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
Pametno! Ja sam od ovih slika do š.3. još natukla skoro kilu. :D Kao da se ispucam prije pocetka. |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Haha...ali ti imaš manje masti za skidati...pa si si mogla i dopustiti ispucavanje...
|
|
Galadriel
Post Options
Thanks(0)
|
I što se radi??? Kako napreduješ????
Za 90 dana predlažem hihihihi |
|
Post Reply | Page <1234 20> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |