Danas na Akciji - proizvod |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki je postao potkupljiv
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma nisam, volim kad predložite nešto za akciju dana!
Edited by Zoki - 24 Travanj 2013 at 23:29 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bi akciju na girje
|
||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja! |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Girje od 24 kg ili?
|
||
|
||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
hm,a mene se ne pita?! |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa slobodno napiši koja težina bi ti odgovarala...
Edited by Zoki - 25 Travanj 2013 at 19:31 |
||
|
||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne ljutim se za ozbiljno,samo mi je simpa,taj vragec! ja bi 8kg! |
||
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ne znam jesam luda ili šta... ali ja nigdje ne mogu pronaci "dodaj u košaricu"
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bi 8 i 16.
Ako surfaš preko chroma,onda ti je to normalno.Neki bug.Ja sam narucio preko internet explorera,preko njega nema buga. |
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala vec pola sata pokušavam skužiti gdje je to "dodaj u košaricu" i ne mogu pronaci
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji browser (preglednik) koristiš? Moralo bi raditi u svim browserima.
Edited by Zoki - 25 Travanj 2013 at 23:46 |
||
|
||
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|
chrome koristim... u IE radi ok..
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok, šaljem ti PM za detalje.
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |