Danas na Akciji - proizvod |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(1)
|
Zoki kad ce girje na akciju?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sutra cemo staviti girju od 8 kg na akciju!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo:
Danas na akciji: Kettlebell 8 kg (girja) - 15% popusta
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Girje od 8 kg smo rasprodali.
Do kraja dana ce biti na akciji girja od 12 kg -15% popusta! Pa ako netko treba..
|
|
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki ja sam uzeo od 8kg,ali bi i jednu od 16k,pa ako može i nju na akciju
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Girju od 16 kg necemo stavljati na akciju. Možda kroz nekoliko mjeseci.
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad bi barem i sa akcijom imao za to :( moram štediti poceti!!! Kad u ovoj državi ne možeš si priuštiti kuhana jaja da jedem svaki dan :( baš mi je želja imati bar jednu kutijicu :D
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
E ja dobio onaj whey, a pošto živim na selu barem 5 mogu pojesti
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha znam!!! Bar nekoga prati sreca! a joj nekada kada nemam izbora previše 10 ih pojedem :D mada mi postaje i to malo jer sam povecao UH i meso dosta....a jaja su skupa...10 komada mislim da je oko 15 kuna ako se ne varam...mislim katastrofa...jeftinije izadje meso nego jaja i posni sir :/
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
al šta ceš živimo u državi takoj da je luksuz jesti....luksuz je najesti se orašastih plodova ..voca povrca....jucer idem u Billu kupiti jabuke si...gledam neka vrsta jabuke smith nešt tako....17 kuna kila! Pa mislim šta je kila ništa....pogotovo ne za one koji su opsjednuti vocem....mislim užas....a da ne pricam o orasima....bademima ..kila košta maltene ko kila janjetine....cvarci još malo pa ce i skuplji biti...da radim negdje možda bi i sanjati bar mogao proteine...
|
|
fittyp
Post Options
Thanks(0)
|
Ti si sam u tome.Meni ide svakih par dana najmanje 200kn za mene i ženu i to što rucak ona jede na poslu (placa firma) a ja jedem kod roditelja.One smith su ti grenny smith. Zelene su i izgledaju jako lijepo.Ja uzmem karton posnog u lidlu-180kn.Ledo borovnice 32kn u Konzumu,jagode,banane,narance...bademi 500gr standard u Konzumu 42kn,pistaci,mozarela,rio mare tuna itd.itd
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Heehe vidit cu ovih dana ...možda dobijem što novaca...koliko si rekao što se tice proteina što uzimaš :D koliko te izadju? :D
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa, ne smijete ici u offtopic. Zamolio bih vas da preko PM-a riješite što trebate.
|
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Izvini zoki...malo smo skrenuli sa teme :D
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |