dario05š - lets go! |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
pivska skembica? mislim da imas dobru tjelesnu dispoziciju i time ces brzo profitirat.. dosta kardija, kontrolirat prehranu i vec ce biti rezultata!
|
|||||
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Da,nekad sam bio izdefiniran dok se nisam slomio i bio sav u gipsu pa se salo nakupilo. U PRVOM POSTU SLIKE,TRENING I PREHRANA |
|||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Prehrana oke, ne moraš se toliko ni brinit za whey, ako
nemaš njega, slobodno nakon treninga pojedeš p + uh obrok |
|||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
cini mi se da ovako napisano zvuci i vise nego idealno. kao sto je Pitbull rekao.. whey kao takav nije nesto sto je nuzno da bi se postigao rezultat. vazno je da znas sto i kada jedes i u kojoj kombinaciji. ne znam dal sam opet previdjela al nisam vidla voce na tvom meniju? izbjegavas ga? ne volis ga? pitam jer je dosta bitno zbog enzima kojih ima a da ne kazem vlakana koji su bitni za metabolizam. I da..ako si nekad bio.. onda nema razloga da i sad ne budes! |
|||||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||||
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
da posto sam na definiciji ne treba mi tolko whey jer je on samo DODATAK,bitna je prehrana tijekom cijelog dana jer je whey samo dio,uostalom bolje pojest komad piletine i malo rize ili palente poslije treninga. sta mislite o l-carintinu?cuo sam da ga je dobro uzimat ako se zaglibi na puno kg? ide meni i bez dodataka al ako neko ima dobra iskusstva zasto ne. i da zaboravio sam dodat,pijem zeleni caj po 0,7l dnevno,tolko mi u termosku stane |
|||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||||
sto se tice l-carnitina mislim da je to bacen novac. probala ga i nemam dobro iskustvo jer mi je nakupljao vodu. CLA su vec moj izbor i dosta turske kave.. |
|||||
|
|||||
dario051
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Dobro,kako kome svi smo razliciti,cuo sam i dobrih i losih prica,a sto se kave tice ne pijem je uopce eventualno 2-3 puta tjedno u kaficu.CLA je dobra stvar,treba se punit dobrim mastima |
|||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma naravno.. mozes probat i vidjet dal ti odgovara. imas sad za kupiti i coffein u kapsulama. nisam jos probala al sam cula da ih mnogi preporucuju kad si na definiciji.
|
|||||
|
|||||
dario051
Post Options
Thanks(0)
|
||||
vidim 30 tableta oko 40kn,nabavit cu si to cisto radi malo energije i stimulansa kad radim hiit ili insanity...mozda mi bude odgovaralo |
|||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||||
nego danasnji jelovnik/trening.. kje je? |
|||||
|
|||||
dario051
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma u google upiso i naso na nekom drugom forumu da su takve cijene okvirno,sad neznam kolko mg ima tableta. dorucak:zobene+mlijeko onda teretana ujutro...nije mi se dalo slabo sam spavo,pa sam noge i trbuh radio i doso doma ljut jer nisam prstom mako u teretani i odradio pure cardio na jakom nivou. MO:komad piletine i palenta rucak:palenta+gulas s kupusom i evo dok ovo pisem jedem posni i spremam se za skolu |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
imate u web shopu od fitness.a š00 km za 70 kn ;) |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
dario051
Post Options
Thanks(0)
|
||||
https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/kreatin-
energetski-stimulatori/Caffeine-200-š00tableta.aspx 200 tableta oko š40 kn s postarinom,moguce.. Edited by dario05š |
|||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||||
@ Ily
tak da.. za njih znam! i te MVP-ove mi se cine jako dobar izbor! Edited by crna_kej |
|||||
|
|||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ok.. ima dana kad jednostavno teretana ne ide tako da.. kuzim da te ljuti al i pure cardio je bolje nego nista. zasto palenta?!!?!?!? moja majka bi ti sad rekla da je to cisti tov za pajceke.. i nije daleko od istine kad pogledas koliki GI indeks kukuruzna krupica ima.. uredu je nakon treninga ali..bas za rucak? cilj ti je mrsaviti - ne jedes voce al palentu da? |
|||||
|
|||||
dario051
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Aha,kuzim....ako ima veci GI prije ce uc u krv i ako tijelo nemoz epotrositi te UH one ce u salo?nisam puno palente pojeo sitno nesto,ne kuham ja vec mama pa nemogu uvijek po svome |
|||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |