Darujemo vam 205 tisuca kuna! Ali samo ak |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Moze, pa razmjenimo ideje ako bu trebalo.......u svakom slucaju drzim fige da te izaberu
|
||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ti mu onda budeš trener |
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa bi, ili nek ga tam cvrlje, ipak neznam dal znam dovoljno da treniram nekog sa 6šg, sa škembom, vecom tjelesnom tezinom i malo visljim tlakom.......tu bi trebalo polako i po malo,znam kak, al malo bi morao jos proucit to prije neg bi krenuo...... nebi mogao udarit po treninzima s njim sam tak, tak da ga sam malo motiviram da se primi vjezbanaja poa da rjesimo taj tlak i sve s vremenom..... |
||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma lagano, da, prvenstveno vodit brigu o zdravlju Ako uopce pristane |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Bas to, ne vezano za natjecanje, s tim ga mozda namamim, iako ne vejerujem.radi zdravlja kak velis, ipak su tu 6š god, malo tlaka, malo tezine i automatski povecane dost sanse za koronarnu bolest i slicno, tak da se malo prehrana sredi i malo kardia laganog nekog radi za pocetak i malo utegica lagano..... |
||||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa da, u 6š. godini bilo kakav napredak je odlican
Malo da mu središ navike, i da vidiš |
||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
go gajba, a posle idemo na burek i pivu! ti castiš! :D
|
||||
will smoke your weed for food!
|
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
glasat cu za tebe iako cu se vjerojatno i ja prijavit |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Preselio sam cijelu temu u podforum - Ostale teme.
U transformacijama mogu biti samo teme naših kandidata. Da ne bi bilo zabune tamo da mi dijelimo neku lovu i sl.. Slobodno dalje komentirajte ovdje.. Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
iako sam takvo nesto i ocekivao, saznao sam da su mjesta u natjecaju popunjena... nema veze, na defku svejedno idem od utorka, bit ce tema u transformaciji :D |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A do kad su prijave ak se sjecas da sad ne kopam, nagovorio starog da ga prijavim
Bez obzira na o kaj velis, mozda ga drugi put nagovorim da vjrzba Ajde super kaj kreces i kaj bus popratio to u temi, bas me zanima.... |
||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|||
do 9.2. su prijave
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
thnx
|
||||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nazalost... al, ajmo na forumu nabaciti neko natjecanje... neka se gazda foruma isprsi i da glavnu nagradu neku kantu proteina ili nes tak... cisto da bude zanimljivije... a j***s gazdu koji ne moze pokloniti kantu proteina... :D
Edited by GajbaPive |
||||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |