Darujemo vam 205 tisuca kuna! Ali samo ak |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
zato jer kada su se sjetili napraviti natjecanje vec su znali kojih ce 7 ljudi biti na natjecanju... namjesteno je... sve ostalo je zabava za siroke mase...
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Živjele spajalice i voda sa marelicom!!!!
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
uostalom, neki dan je kljajic pricao kako je dobio srecku da si ode podignuti auto koji je bila glavna nagrada u igri KK zadra... i da se takvi slucajevi redovito dogadjaju.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
no sh*t sherlock |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
dal ima netko danasnji jutarnji, nek napise ''sretnike'' koji su izabrani za natjecanje.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda Gajba , si upal?
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
nema rezultata u novinama, nitko me nije zvao... bit ce da nisam... al svejedno idem ja na defku od 22.2.
|
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme, gajba, bas mi je zao. a tako sam navijala da udes. i jos sam se namucila dok sam nasla di je tema premjestena....
|
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
evo, u jutarnjem izasli kandidati... nije cudno da me nisu izabrali... sve ljudi sa BMI 50 valjda... :)
|
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme, onda sam se ja trebala prijaviti
|
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
Marina89
Cita FAQ Joined: 30 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jeli ima rezultata, ko je osvojia nagradu?
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |