David Guetta - Arena Zagreb |
Post Reply |
Author | |||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Svibanj 2010 at 11:35 |
||||
Jel netko bio na David Guetti nocas u Areni Zagreb?
Kako je bilo? Slike:jutarnji.hr Dio atmosfere se može vidjeti ovdje: Tulum godine Volite li slušati Guettu? Malo o Davidu: David Guetta jedan je od najvecih francuskih house umjetnika. Prakticki od 200š. kada je originalno prva verzija njegova mega-hita "Just A Little More Love" pocela drmati prvim mjestom francuske klupske liste ustolicio se u prvu ligu francuskih, ali i svjetskih house DJ-a. Stil koji ste mogli doživjeti kroz istoimeni album sadrži sve elemente koje David voli miksati na DJ nasutpima Ršš; od housea preko techousea i electra do garagea. Istoimenim albumom s svojim najvecim hitom David odaje pocast svojim uzorima i svim velicinama koje su razveseljavale pariške clubbere od osamdesetih godina. Kroz ovaj album David nas podsjeca na jedinstvenost francuskog housea, svojevrsnog pokreta koji je osvojio svijet kombinirajuci stilove i zvukove iz razlicitih tocaka u vremenu i prostoru stvorivši konzistentan koktel zarazno dobre mjuze! Remiksevi Davidovih uradaka glavni su hit vec nekoliko godina. Karijera Davida Guette krenula je strmoglavo naprijed posljednjih nekoliko godina te je danas on jedan on najcjenjenijih electro-house DJa i producenata u svijetu. Hit singlovi The World is Mine, Love is Gone, Baby When The Light, Delirious mogu se pronaci na albumu "Pop Life". Guetta je rado viđen gost na svim kontinentima, festivalima i klubovima. Prima prestižne nagrade za svoj rad na velikim natjecanjima te je u 2007/08 g. od strane DJ Maga proglašen za najboljeg house DJa na njihovoj godišnjoj top listi. Projekt "F*** Me I`m Famous" postao je zašticeni svjetski brand ispod kojeg David redovito organizira vlastite evente. On je cest gost HR partija. Svirao je do sada u vodickoj Haciendi, zagrebackom Galleryu, Bestu te poreckom Byblosu. Prema mišljenjima mnogih vladavina Davida Guette zapocela je 2004.g. a trajat ce dugo razdoblje jer pred njim je blistava karijera glazbenika. Neke njegove stvari: David Guetta - Memories David Guetta - Sexy Bitch Volite li Davidaaaaaaa? Edited by Zoki |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
PREDOBRO JE BILOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||||
cuo sam da od dosta ljudi da i nisu baš zadovoljni ... da je lik non stop mixao .. da nije ni jedan hit pustio u miru do kraja.. |
|||||
|
|||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Da, da, rajcao je!
Umixa hit i ti se raspametiš i on - nestane! Ali, meni je svejedno bilo predobro! Koliko sam samo egotripova doživjela...!!!! hihihi... Naravno ako izuzmemo one razvaljene ljude - e, toliko sam ljudi vidjela da riga da je to strašno! Grozno, da se toliko razvale da si time unište vecer. šteta. |
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ah....vjerojatno godine mlade.... ajde....bitno da si uživala.... i ja bi neki party...al cini se ništa do exit-a |
|||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
dalila neceš na harteru?
|
|||||
Strong is the new skinny.
|
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ne znam...sad kad spominješ...možda bi i mogla..... zaboravih ju.... |
|||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ja idem... bila prošle god prvi put i više ju ne propuštam. mrak festival |
|||||
|
|||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||||
javi se.....pa da feštamo.... |
|||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||||
fit party u malom ima vas rijecana tu |
|||||
|
|||||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Nego šta......ima nas nekoliko ...da..... |
|||||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Na žalost nisam bio ... al zato imam puuunooo njegovih stvari pa si napravim "home party" kad mi dođe volja !
|
|||||
Who dares wins!
|
|||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Izgleda da su te home stvari ipak bolje nego doživljaj na njegovom partyu.. cuo sam dosta loših komentara na ovaj sad party u Areni.. |
|||||
|
|||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Taj Guetta je bio cool dok si nije umislio da je neki superstar. Vecina njih dobro pocne, pa poslije pocne brljaviti.
|
|||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
i ja sam cula da je bio katastrofa za razliku od svojih koncerata u drugim drzavama... da se uopce nije potrudio...
|
|||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |