Davor23 - gdje je? |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neka si se ti nama vratila. I ja sam se vratila nedavno i shvatila kako mi ova stranica i svi ljudi ovdje pomažu da radim kontinuirano i da se hranim pravilno. Skroz sam nabrijana i puna elana. |
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davor23 is back..
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Yes, I am back..
Tanji nego ikad Ekipa, sta ima novoga kod vas?? |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vratili se izgubljeni
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A sada je ljeto, nije vrijeme za tipkanje, vec lutanje na svjezem zraku..
|
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
svaka cast ako npr. u ovo doba bilo di lutaš.... |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
davore, vracaj se kuci!!! skuvala sam ti pastasutu i imam kockicu cokolade u djepu .... si polozio????? |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
4. godina fakulteta gotova Sada samo trening cijelo ljeto... i ne jedem vec cokoladu dugo vremena.. |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ooo cestitke, i za fax i za kile
i ja branim dipomski u utorak pa da završimo napokon s time :) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala hvala.. Svi smo neki streberi :P Sada se ne mogu sjetiti koja mi je bila ciljana tezina prije dijete, no sada zacrtavam na 83kg :D |
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gymka, držimo fige! Javi kako je prošlo.. |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala ti Zoki, rješeno!
dipl.oec. Gymka |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno! cestitke! cestitajmo svi Gymki.. I koji su sad daljnji planovi? |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Thank you!!
Hmm daljnji planovi...zasad sam još lost in space na jesen krece traženje ozbiljnog posla, a do onda sam u gymu..a viša trenerska..sad je i to upitno, dal ic odmah il pricekat koju godinu..jer mi lova treba za neke druge stvari ..tako da..polako, nešto ce bit |
||
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dosta mixaš industrije - viša trenerska i ekonomija hehe.. Moraš odluciti što bi radije radila i od cega možeš bolje živjeti. Želimo ti srecu i da nađeš posao! Javi nam ovdje ako nekaj uleti.. |
||
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |