Deadlift ozljeda |
Post Reply |
Author | |
marince
Cita FAQ Joined: 07 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Kolovoz 2016 at 20:14 |
Pozdrav izvinite sto ovde otvaram teme za ozljede al msm da ce te ovde prije vidjeti nemogu vise cekati 20 god 186 cm 77 kg
Sve je pocelo prije 3 4 mjeseca s laganom(podnosljivom) boli u donjim ledima nakon treninga deadlifta i cucnjeva odnosno dizanja teretana iz takvog polozaja Umedjuvremenu bol je nakon treninga postajala sve jaca i teze podnosljiva sve do prije jedno mjesec dana kada sam radio deadlift i nesto me presijeklo tocnije u lijevoj strani donjih leda.Nastavio sam vjezbati koji dan i pauzirao 15 20 dana uz voltarene cepice deep relief i ostale stvari koje nisu imale nekog efekta.situacija se malo popravila ali sa svakim saginjanjen sjedenjem u neugodnom polozaju ustajanjem i vjezbanjem ona se pojavaca moze se opisati kao neka ostra bol lijevo od sredine leda 6 7 cm, bol se pojacava sa fizickom i bilo kakvom aktivnosti u zadnje vrijeme vise ni kremen ne pomazu.jeli neko imao slicnih iskustava jeli moguce da je disk potpuno sam neinformiran postoji li nesto sto donosi smanjenje boli u ledima i sl unaprijed hvala
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ti kao laik mogu samo reći da se probaš istezati ako već nisi i da možda otiđeš na slikanje...deadlift i čučanj su tako jednostavne, a opet mogu biti tako složene vježbe ako se rade u malo nepravilnoj formi....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |