debela i sretna :D |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |
prasicaa
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2014 Location: u oblacima:) Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
104,5
|
|
It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.
|
|
smrt_kilama
Cita FAQ Joined: 10 Travanj 2014 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sa 100 kg ili bez, meni si genijalna. Toliko sam se smijala tvom prvom postu (a nisam pila pivo ni nikakav alkohol uz monitor, dakle do tebe je ), pogotovo sam pukla od smijeha na ono: "...što donekle olakšava situaciju" i onda provala očaja u novom redu sa: "zapravo ništa ne olakšava situaciju" hahaha.
U svakom slučaju, petica za duhovitost i još jedna za motivaciju, keep up the good work! Malo kasnim sa pozdravljanjem i dobrodošlicom ali evo, dok ti odgovoriš i vidiš ovo, nadam se da ćeš bit na 102 kg :)
|
|
prasicaa
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2014 Location: u oblacima:) Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
"nazalost" citam forum svako malo da se motiviram, pa sam vidjela tvoj post upravo sada.. nemam još 102.. al uskoro...
sretno i tebi i meni i svima, divne smo. cmok svakim danom se osjećam bolje, a to je najbitnije, čak ni guza više ne izgleda toliko loše (kritična moja točka) žao mi što me koljena bole pa ne mogu radit čučnjeve želim imat kim kardashian guzu http://www.igreklik.com/slike/images/29015175472905756137.jpg malo sam obrisala okolo sebe da mi neko ne prepozna stan, skeptična sam :D haha.. reć će viđ debelu šta se slikala.. :D |
|
|
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
kim kardashian guza zaradjuje se u operacijskoj sali.
bezveze, sigurna sam da je tvoja bolja, pogotoov kad bude utrenirana, sta ce ti njezina inace, sretno! ja te kuzim 100% |
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
uglavnom, sada gledam da u 23 vec lezim, naravno da nije uvijek moguce, ali ako ne idem van fino se stepem s knjigom u krevet.. vjezbam cesto navecer jer mi pase i lijepo me izmori tako da zaspim ko beba(nije uvijek navecer ali preferiram to doba najvise), spavam 8 sati, dakle, ili do 7, ili do 8, nekada me sasije pa odspavam i 9, ovisi kako tijelo treba. i stvarno je puno puno lakse provoditi disciplinu kada imas zdrav bioritam. znaci imam uglavnom tri obroka, uglavnom u isto/slicno vrijeme, popodne ne spavam uopce vise, nemam potrebu. imam osjecaj da je i lakse osjecaj gladi kontrolirati i svasta nesto. dakle savjetujem ti da pokusas srediti ritam, meni jako pomaze! znam doduse i osobe koje su super mrsavile i uz nocno bdijenje, i svasta, ali svatko je individua za sebe, no svakako je ok nac svoj tempo i uskladiti se s njime, rutinski maltene. |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ček ček ček... na ovoj fotki si ti?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bilo bi bolje da se ugledaju na labellu reinu, šta ti kažeš mett? :DDD
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
pokusavala sam sredit bioritam stvarno u vise navrata... uzimala cak tablete za spavanje i nisu pomogle! znala sam onako jedan dan ne otic spavat uopce i onda navecer svejedno ne bi mogla zaspat... nekad stvarno odem oko 11 spavat i probudim se u tipa 7 i navečer sam opet budna do 3 4 ujutro... ne znam evo.. mislim da stvarno ne trebam vise od 5 6 sati sna pa da me to mozda zezne... jel to moguce da neki ne trebaju toliko sna? :D stvarno sad vjezbam puno za razliku od prije isto navečer oko 8 9 uvijek vjezbam :(
metta, da ja sam.. zaš?
|
|
|
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
ma ok.. nisam mislila guzu ko ona stvarno.. :D
|
|
|
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
može.. s ovim bi se zadovoljila: http://38.media.tumblr.com/a0f83bad70c09fb7ae8bf659b9a88b1a/tumblr_mzhzotSzVJ1rqlia6o1_500.jpg
|
|
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
;)
|
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ne izgelda mi kao 100 kila ni približno nemogu vjerovati da ti imaš 100 kila na toj slici? izgelda kao da 80 imaš... ali ozbiljno... mislim opet kažem kile su kile ...ali ne mogu vjerovati da imaš 100 kila ahhhaha
Haha White moram ti priznati da nisam znao tko je to pa sam ju morao guglati..ali definitinvo bih mi bio njen izbor nego ta karadašica :P |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
visoka sam valjda zato... a i druga je priča da me vidiš u gaćama na takvo slikanje jos nisam spremna uglavnom planiram skinut do 80 budem jedan dan otvorila svoju transformaciju i stavila vise slika iz raznih kutova
|
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
iskreno na ovu kilažu jedino da imaš oko 2 metra haha..
Ali opet ne mogu vjerovati :P Hahah ma navikli smo svi ovdje to...samo cenzuriraš lice ako ti je do toga i koga briga ..tko zna da si ti - ti hahha :) uh velik je to put ...ali i nije ne moguće :) baš naprotiv stegni zube i idi do kraja :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
možda jednog dana stavim
za sada je bolje ovako jer me svi hvalite da ne izgledam ko da imam 100 :D haha stegla sam zube i stavila traku na usta :D |
|
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
Zna white što valja xDD uopće je nemam onako pod following na instagramu xD
|
|
|
|
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |