debela i sretna :D |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |||
prasicaa
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2014 Location: u oblacima:) Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a prva je sigurno jen selter?:D
|
|||
It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.
|
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Najbolja je stvar kada puno jedeš... a ne idu kile gore hihihihihihi
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nikad čuo :) |
|||
Life is a journey full of adventures !!
|
|||
prasicaa
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2014 Location: u oblacima:) Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
razočarana sam.. trenutno best butt on the web :D
|
|||
|
|||
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kakvu guzu ima ženska, ne možeš vjerovat
|
|||
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja nisam ni vjerovala da je prava kad sam prvi put vidjela spavala bi joj na guzovima
|
|||
|
|||
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahahhahahahhahhah, baš si me nasmijala
dormeo nula naspram toga
|
|||
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahahaha :D trebali bi je stavit za reklamu za dormeo :D pa umirem :D
|
|||
|
|||
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam danas stala u stare hlače broj 44 JAO LJUDI MOJI KAKVA SAM MRŠAVICA :D hahaha
|
|||
|
|||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bravo, bravo! Keep up the good work, od sada će biti samo sve bolje i bolje i bolje... Budi ustrajna! |
|||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja bih se rado mijenjao sa tobom i dont have money :(
|
|||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||
never-give-up
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bravo bravo :)
Samo nastavi. |
|||
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
||
kraj vas kako ne bi nastavila
svima od jedne velike |
|||
|
|||
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, moguce je da neki ljudi trebaju manje od 7,8,9 sati sna. ja nazalost ne spadam medju takve jer sam neispavana tek lose (psihicki), a rado bi da imam vise budnih sati u danu, no eto, peh! i have to sleep mislim da nije bas nuzno da spavas tipa od 11-7 i tako stalno, mislim da je bitno da nadjes neki ritam, pa makar to bilo od 3 ujutro do 8 ujutro ako TEBI tako pase, bitno da je ustaljeno. |
|||
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam inače jako hiperaktivna osoba :D moguce je hm... probat cu :)
|
|||
|
|||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |