debela i sretna :D |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa moram rec da ti zavidim na slabim potrebama za snom, meni dan ionako prekratko traje inace i sve bi dala da sam poput tebe, ali sta cu kad ako ne odspavam kolko treba jednostavno nisam sva svoja.
opcenito mislim da treba s rezervom uzimati neka opca pravila, mozda sam ja idealni prototip 8.satnog spavaca, ali ne znaci da takva moras biti i ti. ljudi su razlicit. znam nekoliko osoba koje jako malo spavaju, a funkcioniraju super, skinuli hrpu kila, treniraju, ok su.. lucky bastards |
|
prasicaa
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2014 Location: u oblacima:) Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
wohooo jos kilica i pol dole...
kad će past više ispod 100
|
|
It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.
|
|
bejb
Post Options
Thanks(0)
|
Bravooooo
Svaki čas će pasti! |
|
prasicaa
Cita FAQ Joined: 29 Srpanj 2014 Location: u oblacima:) Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
jos malo jos malooooooooo
danas sam prvi put nakom dugo vremena rekla jednoj osobi koliko zapravo imam kila i nije mi vjerovala :D bit ce da imam stvarno teske kosti metta jesi cuo :D
|
|
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo bravo
|
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
jao, imala sam prvu veliku krizu, jela sam sranja 3 dana
ok, mozda ipak nisam jela onoliko sranja ko prije kad sam imala preko 120 kg, al opet... sjebala sam si sve i mrzim se :D od sutra sam opet on the track
|
|
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Planiraj prehranu unaprijed i nemoj držati u kući ništa što ne planiraš jesti, ni za goste. |
|
bejb
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
ahahaha najbolji ste a ja bila ovako :D
http://www.youtube.com/watch?v=_dMWRT73GyQ |
|
|
|
bejb
Post Options
Thanks(0)
|
E a sad ozbiljno. tesko da ce ti tri dana napraviti neku stetu ako si bila ustrajna tolike mjesece. to je skoro nemoguce. ja se sjecam, zadnji put kad sam ja ozbiljnije radila na sebi stvarno sam bila 5-6 mjeseci disciplina, i kad sam krenula izlaziti iz tog modea ne mogu reci da sam nakon tjedan dana sve vratila i sve upropastila. znaci, mislim da sam ja dobra dva - pa skoro i tri mjeseca mlatila opet po losim navikama i tek onda skuzila da mi se trud poceo ponistavati..
tri dana prejedanja su me 'upropastila' samo onda ako bi i prethodna dijeta bila neka po principu 7 kg u 14 dana ili tako nesto...znaci, brzo ode, brzo se vrati. kad sporo ide, ne moze se tako brzo ni sje**ti, ma u to sam sigurna 100% dakle, zaboravi na ta tri dana, jebo tri dana, malo si se opustila i kaj, steta nije napravljena i mozes komotno dalje ko da nis nije bilo.
hocu reci, glava je bitnija od kuce.. kad se sredi u glavi, moze puna kuca biti cokolade, pa se nece jesti, isto tako kuca moze biti riznica zdravlja i mrsavosti, ali dokle god je navika otrcati u ducan na svaku naznaku slatkoga - slabo ce pomoci. naravno, ovo je MOJE iskustvo, vjerujem da nekima pomaze i isprazniti kucu, tako da pisem ovo samo u svoje ime da me netko ne bi krivo shvatio Edited by bejb - 11 Rujan 2014 at 13:05 |
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja sam teza mozda nekih 200 grama:) nis strasnog :) prije kad bi tako sjebala par dana odma bi prekinula i vracala se na staro.. sad ne... sj***m i opet je novi dan i opet borba :))))) danas cu si zadat duplo vjezbat! :) kazni me kazni
e vjeruj mi da znas kojim poslom se bavim... nemoguce izbjec losu hranu... to je najgore.. da je ne gledam svaki dan ne bi toliko i slaba bila na to... teško je nekad stvarno! |
|
|
|
bejb
Post Options
Thanks(0)
|
uh, da vjerujem.. ali tim vise trebas biti ponosna na sebe i svoj dosadasnji uspjeh!!! :)
i naravno ne odustati. |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema odustajanja, samo nastavi po planu.
E vidiš kad nemaš nikakve trgovine u mjestu onda ne dolaziš u napast barem kad si doma, iako sad kad je škola, pola dana prolazim pored pekara i trgovina pa treba voljeza oduprijeti se tome, ali uspješno prošao prvi tjedan, bez junka u školi, iako svi drugi tamane pizze, tople i slično Ja jedem svoje integralno pecivo sa posnim, purećom šunkom, povrćem i uživam
|
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
jeeej bravo never:)
ja sam isto sretna znači danas vaga pokazuje manje :D jos samo 1,5 kg do 100
|
|
|
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
uh nije me bilo jedno vrijeme, moram reć da nisam bila premarljiva. vaga je stala na 99 kg i ja sam malo skrenula onda s puta jer se nikako nije micala. krecemo danas u veliku borbu daljeeeeeeeee :)) sad tek vidim da je ipak to 2,5 kg manje od mog zadnjeg posta ovdje... bolje išta nego ništa ;)
|
|
|
|
prasicaa
Post Options
Thanks(0)
|
96 danas
|
|
|
|
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |