Debela koja to više nece biti |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Bonnie
Cita FAQ Joined: 28 Studeni 2012 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka 2 tjedna? to ce biti teško control freaku poput mene, ali dobro, vagu spremam do iduceg vikenda kad ce bit 2 tjedna kako sam pocela.
dosad sam stalno radila po svom i isprobala sve moguce dijete i nedijete i zeznula si tijelo maksimalno, kako su te kile viška došle tako je i ginekolog prošle godine ustanovio PCOS, jajnici se ne vide od cisti, migrene sa 1-2x mjesecno došle na 7-8x mjesecno, strije se raširile po cijelim bedrima i pocele se širit sa strane i do trbuha, ali eto, ja sam i dalje išla po svom. uvijek ucim na svojim greškama i previše loših iskustava zato imam, ali nemam sad ništa za izgubit pa prihvacam stvarno sve savjete i hvala vam svima unaprijed na tome.
|
|
Bonnie
Cita FAQ Joined: 28 Studeni 2012 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
moja transformacija je malo stala...prije 2 dana sam pala na ledu i slomila ruku
prehrane se još držim ali sam za vježbe nikakva...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
uh, uh.. sad se cuvaj da zacjelis..dotad se samo drzi prehrane tj odrzavaj kilazu pa kad zacjelis u nove pobjede!
sretno s oporavkom |
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
a šmrc! baš se toga bojim ovih dana. posvuda je klizavo i neocišceno. i fuj! drži se prehrane kad vec ne možeš vježbati. poz |
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |