Debela mama :) |
Post Reply | Page <1234 7> |
Author | |
durica30
Cita FAQ Joined: 22 Srpanj 2015 Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam pojma šta je uzrok, ona bakterija nije. Vjerojatno nervoza jer sam pod priličnim stresom.
Danas sam probala kombinaciju zobenih, jogurta i šumskog voća. To je meni jako kiselo. Kako vi kombinirate zobene, molim ideje :) I da, te razene krekere koje jedete umjesto kruha, gdje kupujete. Odlučila sam prvo srediti doručak i riješiti da bijelog kruha. |
|
zmajcek68
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2018 Location: Zagreb Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej,bok!
Ja krekere uzmem u Kauflandu!7 kn paket!I imas velik izbor! Zobene...Skuham ih na vodi!Dodam aromu vanilije,2-3 kapi!Malo ih zasladim agavinim sirupom!I onda po zelji!Tamna cokoladA,kokos,obican kakao,,nasjeckam malo orasastih!Ako nemam njih onda brusnice ili grozdjicd!Ovisi sta volis! Ako volis sumsko mozes jace zasladit zobene pa imas omjer slatko-kiselo,npr!Meni osobno ne pasu s vocem nikako,ali sto ljudi sto cudi!Hahah.. Ako doruckujem to onda jos uzmem ili grcki jogurt (zlicu dvije) ili posnog sira!Zbog sitosti! |
|
Before 68 After 86
|
|
belfegora
Viden/a u gymu Joined: 09 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam radi takvih kombinacija zahvalna sto whey postoji! To me i naucilo da on nije samo za tamo neke nabildane nepoznate ljude :)
Nikad ne stavljam puno sumskog jer je samo po sebi kiselo, a i jogurt je kiseo. Znaci posni sir (tipa onaj pilos iz lidla ili onaj novi protein iz konzuma) i jogurt mijesam, dodam malo stevije, zlicu wheya s nekim okusom (npr vanilija ide sa svime), malo zobenih, pa pustim da malo odstoji (ne kuham zobene). Na kraju malo bobica i par orasastih - voila, mljac! Moze i sama aroma npr vanilije. Ako sam bas ekstra raspolozena za slatko nasjeckam si datulju ili ugnjecam 1/3-1/2 banane. Moja mama ne voli steviju, pa kad radi slicno radi s eritritom. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
O tom stresu i nošenju s njim bi trebalo otvoriti zasebnu temu, velika je to pošast zadnjih godina i utječe na sve živo... Koliko često ti se javlja gastritis? Što se gornje kombinacije tiče, ja ti se tu poslužim wheyem (nekog voćnog okusa ili trenutno od čokolade), ili steviom ako stavim onog bez okusa. Cimet obavezno posipam, a dodatnu slatkoću mi daje i maslac od badema koji mi je već dugo neizostavan dio doručka Pa probaj nešto od toga! Raženi krekeri - Spar ili Kaufland
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
durica30
Post Options
Thanks(0)
|
Sad mi je 2x u životu proradio, prvi puta ovo ljeto. Testirali me na bakteriju i nemam je. Počela na kraju piti neki čaj od bamije i prošlo. I onda sam ponovo krenula sa vagonima od slatkiša i evo opet.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm, ti vagoni....
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
durica30
Post Options
Thanks(0)
|
Baš, uništiše me ali su fini |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Jesu, ali užitak od njih traje puno manje od muke gastritisa A znam, svi nekad idemo kontra sebe u nekim stvarima, sve je to razumljivo. Ali eto, kad osvijestimo koliko nam neke stvari zaista štete, lakše ih se odreći. Nakon nekog vremena stvarno skužimo da nam više uopće ne trebaju, samo treba proći početni period....to je slično onome kada godinama čuvamo neku robu jer smo vezani istu, a ni ne pamtimo kad smo je obukli zadnji put niti očekujemo da ćemo ikada više - pa kad je napokon uspijemo baciti/dati dalje, u par dana zaboravimo čega smo se riješili....oslobodimo prostor, i nabavimo nešto novo. Tako treba naći nove slastice, koje neće štetiti, a koje će nas jednako tako uveseljavati |
|
|
Justanyone
Mixa shakeove Joined: 30 Studeni 2016 Status: Offline Points: 540 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ili pomalo tražiti stvari koje nas vesele, a da nisu hrana... Traje to, ali nije dobro imati preveliku emocionalnu vezu s hranom. Tako kad nas nešto satre-ajmo jest! Nervozni smo....Ajmo jest! Nemamo ništa drugo? Oooooo.... jedva čekam doć doma da me oraspolože topli, slatki ugljići ili drugi kolači xD.
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Pomalo, doć će i to na red!
|
|
|
zmajcek68
Viden/a u gymu Joined: 09 Rujan 2018 Location: Zagreb Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Durica Da li si trazila kakve alternative za slatkise?Za vagone,kak si rekla!
|
|
Before 68 After 86
|
|
durica30
Post Options
Thanks(0)
|
Jesam si miksala posni sa voćem i stevijom, to mi je bio kao sladoled, ali kad ja volim mliječne. Jedno vrijeme sam pokušala sa Montignac prehranom pa sam pravila Boban tortu. Evo danas sam za doručak protein sir iz Konzuma pomiješala sa malo jogurta te dodala badem, borovnice i malu žlicu meda od kestena. To sam jela u 9. I stvarno nisam bila gladna do 13 sati. I sviđa mi se što je sa sirom manje kiselo nego s jogurtom. Jedino me malo kiselina, ali to bi vjerojatno bilo što god da sam pojela. Uglavnom hvala cure na savjetu za sir i zobene. U 13 sati sam pojela 2 razena krekera sa dimcekom. U 16 rizoto sa piletinom. Zmajcek kad si praviš zdrave deserte šta koristiš, steviju ili.. Šta kažete na med? I da li djeca smiju steviju? |
|
belfegora
Viden/a u gymu Joined: 09 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto vise volim mlijecne nego vocne okuse. Zato nerijetko uopce ne stavljam voce, vec samo zobene ili tako nesto od ugljikohidrata. A stavim za okus npr zlicu kakaa i malo cimeta. Ili vanilije. Ili rogaca i cimeta. Ima puno ne-vocnih kombinacija u kojima uzivam. S vremenom ces i ti nauciti koje ti se okusom vise ili manje svidjaju, samo treba isprobavati ;) Ako mi se miksa u sjeckalici, tu dobru strukturu zna dati malo avokada kao dodatak (ali meni odgovara samo ako je bas izmiksan i ne ga puno).
|
|
durica30
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam te shvatila, u šta stavljaš rogač, vaniliju i sl. |
|
Justanyone
Mixa shakeove Joined: 30 Studeni 2016 Status: Offline Points: 540 |
Post Options
Thanks(0)
|
U jogurt :). Isto ko' i ti, kao proteinski sladoled, samo sa jaaaaaaako puno dodataka.
|
|
durica30
Post Options
Thanks(0)
|
Vidjela sam da ti jedeš Skyr voćni a znam da ima i od vanilije, jesu li oni prihvatljivi.
|
|
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |