Definicija/dijeta ( za mlade ) |
Post Reply |
Author | |
ivang121
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Sijecanj 2012 at 20:27 |
Hm odkud krenut O.o
Ako bi neko bio ljubazan da mi bude (trener) da me uvede u treninge dijetu i sve sta je potrebno ... citao sam dosta foruma dijeta treninga ovo ono ali neznam sta bi bilo za jedno 14- godisnjaka (mene ) dobro ... imam želju istopit salo i da na njegovo mjesto dodju mišici :) ako ce trebat slike ili nesto slicno nema problema hvala unaprijed
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za takve stvari unajmis osobnog trenera i placas ga.. Hehe
Ovako se baci na citanje foruma i saznaj sve sto ti je potrebno.. ;) |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ivang121
Post Options
Thanks(0)
|
Hah ... nemam ja za osobne trenere kao neka elita :) nego cisto jel vrjedi isto za mlade i stare ?
Mislio sam ako bi neko mogao samo prokomentirat moje treniranje i to nista drugo ... Znaci treniram rukomet 5 puta tjedna (radnim danima ) svaki dan doma radim po kojih 30 minuta trbusnjake sklekove i to i sada cu ubacit bucice ... trcim skoro svaki dan kada stignem po nekom programu sta sam vidio tu 100 metara pa sklekovi pa opet i tako to 20 min i onda otrcim 15-20 minuta lagano i to je to za jedan dan ... a prehrana je isto prema tome sta sam procitao piletina riba voce povrce ujutro pahuljice i to je to ? ako ima nesto bolje sta bi mogao radit da neko samo napise u kratkim crtama ;)
|
|
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trbušnjaci ti nece skinuti salo , ako vec radiš tako kuci onda radi cucnjeve , zgibove , sklekove , iskorake , izdržaje i ako ceš poceti s bucicama možeš još veslanja i pregibe . Citaj malo forum
|
|
stomihael
Cita FAQ Joined: 23 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
za istopiti salo, bicikla i trcanje.. ili ili..
a kad istopiš, radiš trbušnjake, tj. i sad ih možeš radit, al se nece vidjet ako imaš sala na trbuhu.. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Postoje puno bolji i brzi nacini za istopiti salo od trcanja i bicikla
|
|
ivang121
Post Options
Thanks(0)
|
the phoenix kao ? msm trazim cjelo vrjeme al od silnih vjezba neznam sta bi :$
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kombinacija anaerobnog i aerobnog vjezbanja, ili jos konkretnije tzv metabolicki treninzi plus odradiš koji heavy uz to
|
|
ivang121
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na naziva sad da to ljepo proucim :)
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
nema frke, pogledaj si malo tabte, hiit treninge, komplekse i razne varijante istih...drziz odmore kratko i stisnes zube, odradis koji heavy trening uz to, prilagodis prehranu i evo brzih rezultata
|
|
ivang121
Post Options
Thanks(0)
|
Opet hvala ^^ :) mislim da je ova tema zakljucena :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |