definicija ili masa? |
Post Reply |
Author | |
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Veljaca 2013 at 15:55 |
Dvoumim se da li ostati na masi ili ici na definiciju. Još sam pocetnik u svemu ovome,a ne smatram se niti pretilim,a opet mislim da imam višak masti. Što mi vi preporucate? 17 godina,170 visina,63kg. BMI: 22,10 BodyFat:14.00 BMR: 1.651,70 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bih radila masu do nekih 70ak kila i onda ako se previse zamastis jednu defku od 3 mj
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se
|
|
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
dobio sam nekih 2 kile u mjesec dana i vidim pomake (male naravno) u rukama,nogama itd ali kaj se tice trbuha ništa...a citao sam dok ne skinem posljednji gram masti s trbuha da se trbušnjaci nece vidjeti..
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
A nije bas tako doslovno. Kazu da se vertikalna crta izmedju svih redova lijevih i desnih trbusnjaka vidi kod 9,8% body fata. Ovako ugrubo, prvi red se moze vec vidjeti kod 15-20%, ovisno o fizionomiji. Meni velicina trbusnjaka zna varirati pa cak od dana do dana. Tocno se vidi da su spljosteni kad izbacim vodu.
No cinjenica je da se trbusnjaci rade u kuhinji. Ja bi kontrolirao prehranu i radio a masi. |
|
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
prehrana mi je za masu tak da ono.. EDIT: izracunao sam body fat u % i piše 12.02 % Edited by zipoe - 25 Veljaca 2013 at 16:36 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |