Definicija, motivacija i rasprave... |
Post Reply | Page <1234 96> |
Author | ||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti si onda sretniik...ja bi 2kg tjedno gubila jedino da me zatvore u logor Minimum 3mj mi treba za 6kg...minimum.....
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
napravi svoj privatni logor i budeš uspjela!
|
||
Timeless like a broken watch
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedino da samo tamo ostanem :) jer povratak bi garantirao usvinjavanjem.... Jednostavno moa biti polako i dosadno gubljenje ....
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
2kg tjedno, ako je to vec par tjedana iz tjedna u tjedan je malo puno, ja bi povecao kalorije onda ili smanjio nesto od treninga.Nebi isao na vise od 1kg tjedno
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec nervoza zbog smanjenog unosa Uh.. aaa...
A nis, nagradit se na kraju tetovazom :) |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahhah, ja prvi tjedan uvijek konstantno sanjam kako jedem kiflu, tijesto i tako |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nikad, al bas nikad nisam uspjela skiniti vise od 0,8 kg tjedno. Probala i s ketom, ono opet tu negdje izmedu 0,5- 0,7kg; 0,8kg...onda si gledam, pa radije cu uzivat bar u to malo UH sto unesem nego bit na keto pa se tresti |
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Op op, tak sam i ja gubila prije 2,5mj. kad se vratila treningu - 2kg u tjednu! Jeben feeling
Sacemo opet da vidimo haha |
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I meni se to nekako cini prebrzo, kil tjedno je super |
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kaj ima lose u prebrzom? Nije da ce se vratit ako pazi i polako vraca UH, postepeno i mijenja trening malo.
|
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iskreno, ne da mi se prolongirati, dao sam si rok, a taj rok nastojim odraditi kako je zadan..
|
||
Timeless like a broken watch
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa kako kome, zavisi koji si tip... Meni se sve što je prebrzo vrati.... jer to znaci da sam jako nisko sa kcal...a onda vec prespor metabolizam dodatno usporim ... Nekom drugom možda nije tako.....
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bojin se da puno mišica neode tako
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo tako..... nepotreban gubitak misicne mase
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni se kroz mj dana vrati 10 kg samo tako :S
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja cak i manje - 2 kg masti |
||
I najduži put pocinje prvim korakom
|
||
Post Reply | Page <1234 96> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |