Definicija, procjena |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zašto p90x?
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nisam ja ništa puknula niti pretjerala.. ide u prilog tebi ako gledaš tako usko kako ti gledaš...i lakše je jednostavnije da... ali nije nemoguce niiti ovo drugo iako je teže i duugotrajnije... uglavnom.... ja nisam rekla da tvoje nije tocno samo da nije u potpunosti tocno jer onda prosjecni sportaš nebi apsolutno nikako napredovao... ali dobro... linija manjeg otpora.... ;)
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Znaci ja sad usko gledam? Znaci ono što je pisalo u tvom clanku nije istina ili sam vadio iz konteksta kao? što se tice prosjecnih sportaša, bez uvrede, ali o cemu ti pricaš? |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
i nisam ti krivo ime napisala,samo sam ga umanjila E! |
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nitko ne vice na tebe, u internet komunikaciji su velika slova znak povišenog tona, ne usklicnik :) Usklicnik je tu zbog toga što sam ti više puta objašnjavao za l carnitin i kako nije moguce to što pitaš i ne mogu svaki put, nitko mene ne placa da ovdje ponavljam svakome istu stvar š00000 puta, iako to cinim cesto! što se tice imena, nisam ni rekao da si ga krivo napisala, nego sam rekao što preferiram, na tebi je da odluciš kako ceš mi se obracati, na kraju krajeva, možeš i deminutivom, samo njega ne preferiram Edited by Iluvatar |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a sta se tvog nika,imena ili kako vec...iskreno ako te to tako iluvatoric smeta ,ti lipo reci sta ti je draze iluvatar ili nikola,lako cemo to izminit.nije mi cilj nikoga tu cinit da se zbog neke umanjenice osica uvriđeno. |
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hahahah, ma nisam u pms-u nego sam malo ozbiljniji nego inace.. stisle neke stvari ovih dana pa mi inace nepopravljiva vedrina i berlavost popustila :) što se tice nicka, svejedno i iluvatOr je ok P.s i sorry ako je stvarno ispalo da se derem, nije mi bila namjera ( iako znam da si sad rekla da se šališ) |
||||
||||
sinistral
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zašto ne? :) Zato što imam svu potrebnu opremu, ispunjavam one uvijete testiranja i zato što još nisam naišao na negativan komentar. ne da ocekujem cuda, ali siguran sam da ce biti dobro ako se budem donekle držao.
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Drugo, ti si procitao ono što si ti htio procitati i ok... tvoj put...tvoj izbor.... rekla sam vec danas da imam važnijih stvari nego ovak se prepucavati...;) i znam o cemu pricam.... ;) o tome da mišici rastu kad ih opteretiš... pa nekad makar i u deficitu... tako tijelo reagira... i ono što dobije ce iskoristiti... uglavnoom što se mene tice... završila sam raspravu..no..i . moje mišljenje je jedno i opet ažem pri tome ne mislim na neku natjecateljsku formu niti na krajnju faazu defke.... pozdrav ;)
Edited by dalila |
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma sta je tebe stislo ?ko te toliko moga najutit?ok jel ovo iluvatOr i moram pisat s ovim velkim O? |
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sve 5, ja sam prvi koji se nada da je ta teorija tocna A sad ajmo mi svojim obavezama |
||||
||||
sinistral
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vec godinama živim sesilnim nacinom života, a imam cak i nešto mišica. mršavim brzo, a da pod time ne mislim na neke privremene dijete. pripazim MALO na prehranu, i mjesecno 3 kile bez j***mti. itina, to mršavljenje ispadne jojo sa ciklusom od godinu dana, ali zato što nemam karaktera držati se zdrave prehrane i vježbanja. tj do sada, nadam se. po slobodnoj procjeni, mene, laika, kada nabacim nešto mišica i stvorim navike zdravog jedenja koje ukljucuje doruckovanje a iskljucuje žderanje poslije ponoci, uvjeren sam da necu imati problema sa održavanjem mišica.
|
||||
Harry POTTER
Cita FAQ Joined: 08 Lipanj 2011 Location: zagorje Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
POšTOVANJE. Imam 80 kg, visok sam š79 cm... pivski trbuh... prije tjedan dana sam krenuo u teretanu... radim kao konobar, vecinu zivota nisam bas imao fizicke aktivnosti...imam 27 godina... zelio bi si izdefinirati tijelo i povecati misicnu masu gormjeg dijela tijela,definirati trbušnjake i ruke...trcanje nije problem... bio bi jako zahvalan kad bi mi netko napravio program teretane i preporucio nacin prehrane... zaista nikad do sada nisam iso u teretanu i nemam pojma što bi trebao raditi i kako... hvala vam unaprijed
moj email je [email protected] upravo sam se logirao na ovu stranicu. |
||||
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Prvo - ne mozes jedan dio tjela definirati ,a na jednom nabijati masu . Odluci se kakav zelis trening , cijelog tijela odjednom ; gornji dio / donji dio tjela , ili 2-3 misicne skupine po treningu i hoces li raditi cardio . Imas mali milijun treninga po netu pa nađi kad se odlucis sta bi . Tako isto pogledaj malo i po ovom forumu kakva bi ti prehrana trebala biti , sve imas samo citaj ..
|
||||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |