Definicija |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koji savjeti...
|
|
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
|
iskreno
mislim da bi mi bilo najlakse da uzimam po 4-5 manjih obroka jer tad nikako ne bih bio gladan meni se znalo desavat da 6-7 sati nis ne jedem i samo zaspem al opet ne precesto xD a sto se tice linka svidja mi se kako je napisano i naprvaljeno samo nisam siguran da bih mogao svaki dan isto jesti a ne bih ni znao sam baš napraviti si neke izmjene ja sam msilio ostati pri svom programu za teretanu,eventualno izbaciti neke vjezbe posto mi je trening znao trajat i po 2 sata jesti onako po 4-5 obroka dnevno i tako barem 6-7 mjeseci da vidim rezultate nakon toga ako budem htio definirat se psoto sam shvatio da nemam sta definirat jer ne mogu definirat salo i da sad me samo zanima uzimat whey ili ne? ja bih uzimao ali zelim vase misljenje :) |
|
medenjara
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
@gym_girl: BMI sam spomenuo jer sam htio napisati jos nesto ali sam skontao da bi post ispao malo prevelik (htio sam dodati bazalni metabolizam i unos kalorija cisto okvirno da vidi kako stvar radi - barem okvirno) :P
@jozo: ja i dalje ostajem pri tome da ti je najbolji trening od onoga sto sam stavio - od extremefit-a. imas slike od clana veco1234 (ako se ne varam) koji je zavrsio 4 tjedna i stavio slike pa vidi. kombinacija pilometrije, aerobnog i vjezbe s utezima .... nema boljeg. takodjer u komentarima pise sto je promjenio u prehrani. naravno, ne moras se striktno drzati te prehrane .... imas na forumu mnogo toga pa pogledaj. prilagodi se sebi. sto se tice whey-a, ako imas love super (marka je nebitna). kombinacija whey + glukoza super kombinacija za obrok poslje treninga. ja ga na zalost ne pijem vec jedno godinu dana (nadam se da cu skupiti love kada krene faks :D) eto to je moje misljenje :P Edited by medenjara - 29 Kolovoz 2012 at 17:38 |
|
fight
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
BMI 25 sa niskim BF je negdje na granici dobrog ukusa, ako se misli na fitnes.
Ako je rijec u bodybuildungu, granice ne postoje, jer je cilj biti oversajzan. |
|
medenjara
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
true.... posto je rekao da ima skembu (slauf po naski) BF je sigurno 25%. rekao je da hoce povecati misice i smanjiti masnoce - to svi hocemo jel.... biti apoljoni |
|
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako mislite na onaj postotak neki sala il to nes sto smo mejrili u školi neam pojma
to je bilo nekih 17-18% |
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
eo da javim napredak
imam 91 kilu dobio ruke osjecam se najjace ikad i takoto xD |
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |