Dekorativne naljepnice za zid |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Svibanj 2010 at 23:20 |
Hej ekipa,
evo bas smo neki dan cura i ja pokrenuli jedan novi projekt koji se zove Refresh.hr! Radi se o dekorativnim naljepnicama za zid - trenutacno imamo 5 kategorija u kojima je smješteno trenutacno preko 50 razlicitih motiva. Neke od njih mozete vidjeti i ovdje: Više motiva možete vidjeti ovdje: Refresh.hr Molim vas za komentare - da li vam se sviđaju motivi i sama ideja? P.S. Imam odobrenje glavnog admina za mini reklamu. :) |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sviđa mi se ova pink boja.... i cvijetici....qute....
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mr. G , vec sam umoran, ali nešto ovako (dobro ne baš takvo) tražim za sobu... pa cu jedan dan prelistati stranicu i, ako si razuman sa cijenama, dogovoriti nekakvu trgovinu
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lega - sam se javi. Dogovorit cemo se sve. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da pohvalim inicijativu prvi put cujem za takvo što i vec mi se sviđa, pogotovo ako bi u ponudi bilo nešto custom made
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je stranica vec bookmarkana, kroz pola god. cu definitivno imati posalcic za vas
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Chaxy - samo se javi.
|
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
To smo i planirali. Javi se s idejom pa cemo nesto napraviti. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako lipo izgleda Mr G.
Super ideja i svakako za razmislit o investiciji |
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
super super super!
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad buden piturava zidove krajen lita,moga bi uzet nesto
|
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da cijene nisu pretjerane jer se radi o velicinama vecim i od š m2 i stvarno mogu osvjeziti jedan bijeli zid i podic "atmosferu" u nekoj od kucnih prostorija.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vec sam vidio ali to ne umanjuje cinjenicu da je ideja fantasticna
p.s Dobra stranica Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala! Koji motivi su vam najljepsi od ponuđenih? Ubacit cemo ubrzo nesto i za muskarce. |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
apstraktni, definitivno
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
aa,i meni apstraktni i urbano
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |