Dekorativne naljepnice za zid |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajmo onda ovako; za sve clanove fitness.com.hr-a organiziramo š5% popusta u sljedecih š0 dana.
Kako cemo znati da ste to vi? Napisite ovdje da ste napravili narudzbu i na PM mi posaljite svoje ime i prezime i sve je rijeseno - od ukupne cijene naknadno cemo vam odbiti š5%. Jeste za? |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
waaaaaaau.. kako ja ovo nisam pree vidjela .. posaljes mi na pm koja je cijena inace...
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ena, cijene su ovisne o velicinama - sve cijene i velicine mozes vidjeti na webu -> http://refresh.hr/
Sve ti pise. Javi se ako ces imati kakvih pitanja. |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad vidjela, sorrx.. jedini problem je sto sam u unajmljenom stanu... jos mozda metar dana... al totalno je je** ideja.. i sajt mi se sviđa skroz... dobro... znam kome se obratiti...
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |