Dekstroza |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu :) Vjerovatno bi u špiglu primjetio da nekaj ne štima nakon nekog vremena :)
|
|
-sly-
Cita FAQ Joined: 11 Listopad 2012 Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
hh sigurno
|
|
-sly-
Cita FAQ Joined: 11 Listopad 2012 Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo umjesto glukoze iz dm.a uzeo sam iz ducana sportske prehrane.... neku dextrozu proizvedenu u hrv.... ona iz dm-a je bila prilicno sladja.... a uzeo sam istu kolicinu s wheyom
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
da se i ja malo prikljucim...
vezano za kolicinu, ja se drzim nekog pravila od 1g glukoze na 1kg tezine, znaci npr. netko od 70kg treba uzeti 70g glukoze ( to mislim na obrok odmah iza treninga- whey+glukoza)... a naravno nebi bilo lose piti i glukozu tokom treninga za energiju , al to nije prijeko potrebno, jedino ukoliko nemate jako intezivan trening, koji traju dulje od 1:30h (npr. trcanje) e sad, ja osobno nevolim konstanto uzimati cistu glukozu, tipa ove iz DM-a, vec neko vrijeme pijem tako, pa onda uzmem ajmo reci predah, pa mjesto glukoze pojedem bananu jer ona isto sadrzi glukozu (i fruktozu), znaci brze UH.. |
|
igskoric
Cita FAQ Joined: 16 Listopad 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
u koliko vode izmješati d+w ???
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
a kao ide u 3 decl s wheyem, ali ako ti je preslatko stavi vise vode
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kakvu dekstrozu uzimati samo , ona se uzima sa wheyom da se whey brže apsorbira tj. da udje brže u mišice ! Omjer je 2(dokstroza):1(whey) vode kolko ti paše
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da provjerim - dakle, omjer se ne mijenja ni onda ako je cilj definicija? Uzela neki shake iz gyma s 9g UH u cijelom (250ml) pa doma pojela nesto manje od 30g dekstroze- strah me da ne pretjeram
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |