Demolitiššš;n man |
Post Reply |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Lipanj 2010 at 12:04 |
|
Pitanje za ekipu iz Osijeka i okolice - gdje ima napuštenih olupina auta? Ne racunajuci auto otpad. Naime, ja i još nekoliko nabrijanih kolega bi htjeli probati jednu novu anti-stres tehniku pa bi nam ova informacija jako dobro došla!
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tehnika protiv stresa bi bila -- tko jace udari cekicom od š5kg u auto ili? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam ja za jednog "yugica" u Bjelovaru... dođete do mene... popijemo cugu... odgurate yuga do Osijeka... i nema više stresa !
|
||
Who dares wins!
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne smijem otkriti detalje da nas ne biste cinkali drotovima Psyho, daleko si jbg |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel te to uce na faksu? Inace kad si u zg-u dođeš s cekicem u Sava promet i moš lupat kolko hoceš |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad budem ove god dolazio na fit party u zg, lupanje cekicem po olupini ce mi bit zadnja ideja na pameti Ajmo osjecani, šta se stidite, ne bum vas hitil, neg auto |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Misliš, a joj alkohol je zajebana ko zna na šta te može natjerat |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta konkurirat cete automobilskoj industriji ?
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |