Depiliran u teretani? |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja ti to po savjetu ginica riješim sa 2000mg magnezija |
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
e hvala...nemam ih uvijek, zatekli mi danas. valjda je hladnoca pridonijela
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
on topic: dlake ispod pazuha i .. dolje se moraju svakako držati pod kontrolom radi higijene i prakticnosti... ostatak je cisto stvar estetike osim ako niste natjecatelj.. znaci na svakome je da odluci koliko ce ga to uciniti sretnim.. ( s obzirom da jednom kad se krene, nema stajanja)
|
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa ko oce nek se depilira ko nece netriba nije to must have za teretanu. ja da iman previse dlaka po prsima normalno da bi skida to.a ovako kako iman malo nema potrebe, ispod pazuha liti obavezno, zimi tu i tamo.
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ti se sigurno depiliraš, jelda
jutros sam izdepilirao glavu |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja jucer |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
uvijek sam se pitao zašto su svi smajlici celavi |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jer su najjaci i btw, lijepo ste otjerali ziku svojim moralnim komentarima |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma dajte celavci
a joj, meni zalisci polako dolaze.. na kraju cu i ja se morat pocet brijat na nulu.. koma.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zalisci mogu bit nice...ako ih znaš sredit
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
LiveStrong
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a ne volim ja to.. prije sam imao jako gustu kosu.. sad ne znam zasto mi dosli zalisci.. dal od puno gela sto sam trpao, ili geni.. vidim dosta muskih u danasnje vrijeme ima zaliske.. dal je to mozda ova prehrana natrpana svakakvim emulgatorima.. |
||||
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
HAahahaahHAHHAHAHHAHhhhhahhhahHA... je, je...imaš pravo, emulgatori su krivi za zaliske daj se obrij i ciao! il onak ful skrati tipa ovo, isto spada u military haircut ... Edited by zika |
||||
LiveStrong
|
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
he he.. a ko zna sta je krivo za to.. vidim da vecina ovih sto ide u teretanu, hrani se po tom principu, pije proteine itd.. uglavnom svi zaliske
|
||||
|
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
je je, sad je teretana kriva i za zaliske davore, tak i tak si boksac, obrij glavu i bok svidjet ce ti se nakon nekog vremena |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |