Depiliran u teretani? |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Author | ||||
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ja ti to po savjetu ginica riješim sa 2000mg magnezija |
||||
![]() |
||||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|||
e hvala...nemam ih uvijek, zatekli mi danas. valjda je hladnoca pridonijela
|
||||
![]() |
||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|||
on topic: dlake ispod pazuha i .. dolje se moraju svakako držati pod kontrolom radi higijene i prakticnosti... ostatak je cisto stvar estetike osim ako niste natjecatelj.. znaci na svakome je da odluci koliko ce ga to uciniti sretnim.. ( s obzirom da jednom kad se krene, nema stajanja)
|
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
![]() |
||||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|||
pa ko oce nek se depilira ko nece netriba nije to must have za teretanu. ja da iman previse dlaka po prsima normalno da bi skida to.a ovako kako iman malo nema potrebe, ispod pazuha liti obavezno, zimi tu i tamo.
|
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
![]() |
||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|||
ti se sigurno depiliraš, jelda
![]() jutros sam izdepilirao glavu ![]() ![]() ![]() |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
ja jucer |
||||
![]() |
||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|||
uvijek sam se pitao zašto su svi smajlici celavi ![]() |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
![]() |
||||
|||
jer su najjaci i btw, lijepo ste otjerali ziku svojim moralnim komentarima |
||||
![]() |
||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|||
ma dajte celavci
![]() ![]() ![]() a joj, meni zalisci polako dolaze.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
![]() |
||||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|||
zalisci mogu bit nice...ako ih znaš sredit
![]() |
||||
![]() |
||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|||
![]() |
||||
LiveStrong
|
||||
![]() |
||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|||
a ne volim ja to.. prije sam imao jako gustu kosu.. sad ne znam zasto mi dosli zalisci.. dal od puno gela sto sam trpao, ili geni.. vidim dosta muskih u danasnje vrijeme ima zaliske.. dal je to mozda ova prehrana natrpana svakakvim emulgatorima.. ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|||
HAahahaahHAHHAHAHHAHhhhhahhhahHA... je, je...imaš pravo, emulgatori su krivi za zaliske ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daj se obrij i ciao! ![]() il onak ful skrati tipa ovo, isto spada u military haircut ![]() ![]() Edited by zika |
||||
LiveStrong
|
||||
![]() |
||||
|||
he he.. a ko zna sta je krivo za to.. vidim da vecina ovih sto ide u teretanu, hrani se po tom principu, pije proteine itd.. uglavnom svi zaliske
![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
je je, sad je teretana kriva i za zaliske davore, tak i tak si boksac, obrij glavu i bok ![]() |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |