Depiliran u teretani? |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slazem se soner, kratka kosa rulz |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo mi je fora na tipu
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme
|
||
LiveStrong
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
davore come to the shaved side |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pogle samo kako je tu zgodniji, a ne tamo gore ko kakvi pjetao
e, kako mi je tu dobar...inace, ne volim te nogometaše...al ova mu je |
||
LiveStrong
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da gore je zgodniji muškarcima mislim Ovdje je vec muško
|
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja volim kosu, jbg...i british stil tu kresticu ne toliko, no vidjela sam likova koji su nešto slicno super isfurali, uz to crni kaput, svijetla put, plave oci, uf ali mi ništa nije sexy kao skinny guy s dobrom unkokot kosom u užoj crnoj odjeci
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne volim ništa skiny.... NI slabo... jako i veliko... i mocno.... šta ce mi frajer od kog sam jaca....
A kosa..ili kosa..ili kratko.... ali to sam samo ja |
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š Edited by zika |
||
LiveStrong
|
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
vecina žena misli kao ti. ja volim onu usku građu na tipu i na to defka, nikom nije jasno zašto mršavi tipovi, ali eto a mogu da kažem iz iskustva da i oni mogu bit dosta jaki glede moci-psihicki mi je to više
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma oni s defkom najviše i iznenade |
||
LiveStrong
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Masa rules
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
davore i ja iman slicnih problema,nevidi se jos toliko ali u odnosu kakvu san prije ima kosu sad je slabija, inace kosa rules dok je iman nosit cu je,neznan kako bi mi stalo celavo,nikad nisan ima tako
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa da, u odnosu na prije se vidi.. :S Najbolje bit obrijan kao Thorn i Soner.. Glancaju tikvu svaki dan |
||
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam usavršila brijanje "tikve" bivšem ! Stalno sam ga tjerala da se obrije, nikak mu nije stajala tak duža kosa (tj.mene je živcirao gel) i onda se samo pojavio jedan dan kod mene s mašinicom ! |
||
LiveStrong
|
||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |