Depiliran u teretani? |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Author | ||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
slazem se soner, kratka kosa rulz ![]() |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|
ovo mi je fora na tipu
|
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
ajme
![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
davore come to the shaved side |
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
Pogle samo kako je tu zgodniji, a ne tamo gore ko kakvi pjetao
![]() ![]() e, kako mi je tu dobar...inace, ne volim te nogometaše...al ova mu je ![]() ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
da gore je zgodniji muškarcima mislim
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
Ne volim ništa skiny....
![]() ![]() ![]() ![]() A kosa..ili kosa..ili kratko.... ![]() ali to sam samo ja ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() +š Edited by zika |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma oni s defkom najviše i iznenade ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Masa rules
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
davore i ja iman slicnih problema,nevidi se jos toliko ali u odnosu kakvu san prije ima kosu sad je slabija, inace kosa rules dok je iman nosit cu je,neznan kako bi mi stalo celavo,nikad nisan ima tako
![]() |
||
![]() |
||
|
Pa da, u odnosu na prije se vidi.. :S Najbolje bit obrijan kao Thorn i Soner.. Glancaju tikvu svaki dan ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ja sam usavršila brijanje "tikve" bivšem ![]() Stalno sam ga tjerala da se obrije, nikak mu nije stajala tak duža kosa (tj.mene je živcirao gel) i onda se samo pojavio jedan dan kod mene s mašinicom ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |