Depiliran u teretani? |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ha ha.. ja obavezno gel stavljam.. sada lak i cura ne smije dirat kosu NIKADA!!! |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
vidiš Soner, pizdica
|
|||
LiveStrong
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Onda se i vi zene osisajte. Sta ce vam kosa.
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ruri
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
On topic: moj decko bio na depilaciji.Sve ogulio - pazuhe,
noge, prsa, leđa, brazilka. Kaže da ga boljelo manje nego što je ocekivao i ponovo treba doc za tri - cetiri tjedna. Prezadovoljan je, a bogme i ja. Cure ovo je preeeeedivno.Pošaljite svoje decke na depilaciju pa cete vidjeti o cemu govorim... |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemam decka...ali da imam... je***u...pa ne može imat manje dlacica od mene... i trošiti više na kozmeticarku.... Nešto oki...al sve... ne ne ne |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja se ne bih izdepilirao cijeli da me ne znam koja ženska nagovori na to, tocka.
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vjerujem da je dobro, al kak nisu i dlake tolko dobre? Pa kad imaš macku il pesa stalno ga dragaš i žnjaraš i guš ti ga je dragat onakvog dlakavog Tak da kaj je decko dlakaviji to je više ko maca neka gušt za draganje....nije da se tješim |
|||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
baš i ne bih htjela momka doživljavat kao macu
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislio sam na ugođaj pod rukom.......ali I lav je maca
Edited by The Phoenix |
|||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
||
ipak mu možeš dat zdjelicu mlijeka
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
mlijeko diže inzulin, fuj to, daš mu zdjelicu posnog sira |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ruri
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A kad smo mi cure u pitanju onda ništ maca ili lavica, nego daj curo odi na depilaciju izgledaš grozno. Nije da imam nešto protiv muških dlaka, ali moj decko sad izgleda bolje nego s njima :)A cini mi se da je i malo higijenskije. |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
daj meni, ja cu popiti |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
||
imaj na umu da to ukljucuje zvonce oko vrata
|
|||
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |