Depresija |
Post Reply | Page <1 4567> |
Author | |||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thorn...a ti si ono psiholog jel... da zakažem termin i to?
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Knjige su neke ucinile naucnjacima a druge ludjacima. . Ono sto sami ne spoznamo.. za nas ucine drugi. Ne radi se o nicem vise nego citajuci o metodama, koje je Zika preporucila i jos jednom zahvaljujem, ne da sam dobila samopouzdanje al potaklo me da svaki dan prihvatim kao jedan mali zivot Mnogo toga o sebi naucis iz knjiga. Bar prosjecan covjek nauci iz knjiga. Gledajuci sa psiholoske strane - optimizam ne znaci nuzno puno samopouzdanje niti mozes izbjec situaciju da se ne dogodi tren, dan ili duzi period kad se osjecas lose, nezadovoljno i jednostavno apaticno da bi ista mijenjao. No, opet u takvim periodima preporucam procitat neku od tih knjiga.. napunit se mislju jednog Coehla ili procitat o tome kako slozit ili preslozit zivot po necijoj metodi.. ili jos ljepse receno citajuci dat si truda da stvoris o sebi drugaciju sliku od one koju u tom periodu nosis. |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a rješit cemo nešto ako bude onog FIT partija koji se vec 2 put uspješno nije dogodio |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
grupna terapija, može |
|||
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A mogu ja i sama tu terapiju podnijet možda...
|
|||
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
||
A di mi je Gym ovih dana na forumu??? Nedostaju mi njene spike...
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
||
Auuuu ...a ja ocekivala otpor...
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, to me zbilja cudi, ko da smo još u prapovijesti, ali ne samo po tom pitanju, sva više primjecujem zadrtosti svih vrsta...evo npr. moj kvart mi sve više lici na onaj iz "Kucanica" A knjige...knjige su super stvar, prije š5-20 godina moja generacija je dane provodila u knjižnici birajuc neko novo zanimljivo štivo, knjige smo naprosto "gutali" i bile su lijek za sve-depresiju, dosadu, zbunjenost, pospanost, nesanicu Dobra knjiga opušta i vježba moždane vijuge a samim tim stanje duha se popravlja...naravno, ne kažem da ne treba ic strucnjaku kad vidiš da sam više ne možeš kontrolirat stvari, ali knjige pomnažu u svakom slucaju i na sto nacina. |
|||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
Relativno sam mlada pa ne razumijem zasto se ogranicavati.. |
|||
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
||
Helloooou! Nakon nekog vremena odlucih se opet pisat u ovu temu! Ok sam i zdravstveno mi nista ne smeta! Moja depresija je vjecna, to sam ustanovila, kao i to da cu cijeli ubogi zivot imat problema sa hranom... Ali, eto, trudim se, to je glavno i sad vam slobodno svima mogu reci da je depresija neka vrsta ludila...
Naime, sad kad mi na um padne sve sto sam sebi radila, plakala bih sama nad sobom i svojim tijelom sta je sve podnijelo.. Zasigurno vam svima mogu reci da to nisam bila ja pri zdravoj pameti... Upravo ta depresija me i spasila, zapravo, jer sam postala zivcana, nemirna, prepadnuta...Znala sam i osjecala da moje tijelo nije ok...Da moj mozak ne dobija masnoce koje treba, kalorije...da nesto fali i da me to nesto jede... Sinoc citam pricu o djevojci od 24 g koja je umrla od provoodjenja takve dijete jer joj je tijelo nakon duzeg perioda gladovanja proizvelo samo neki otrov i samo sebe ubilo..Uzasnuta sam bila! Mislila sam da je mom tijelu dovoljno gajba voca svaki dan i brokula i karfiol (bez aditiva ikakvog)....duze vrijeme sam bila na tome, nego li ta djevojka... Dakle, upisala sam se slucajno jednog dana ovdje i odlucila podijeliti pricu sa svima...Otvorili ste mi oci! Jedino vi ste to uspjeli! S depresijom se borim svaki dan! Grize me svaki veci obrok i, iskreno, mislim da mi bukvalno treba neko s kim cu o tome pricat svako malo! Valjda je to neka moja podsvijest da kroz vas tjesim samu sebe da radim pravu stvar! Zato vam hvala sto ste tu i kad god neko od vas ima zivaca da me saslusa, neka mi se javi, jer ne zelim da vas bas tusim ovako stalno, uvijek iznova sa istim dilemama... Zato oprostite... Ali, ja zaista sama prolazim kroz sve ovo! Niko drugi ne zna za moj problem!! Svi misle da sam smrsavila na zdrav nacin ili da jednostavno vise nisam sklona gojenju (yeah,right ) Bas zbog toga sto sama sebi organizujem jelovnik svaki dan, potreban mi je neko s kim cu moci pricati i ko ce mi moci dobre volje dati savjete! Unaprijed hvala! Veliki pusek! Edited by SMAJLICA |
|||
Post Reply | Page <1 4567> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |