desert |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |||
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ostaje vikend za jutarnje vjezbe, nema odustajanja!
![]() |
|||
![]() |
|||
DIJAN ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
||
Kad se pozelim neceg slatkog onda uzmem proteinsku plocicu š00gr od All Starsa jer imaju najbolje okuse, a ima 30gr proteina.
|
|||
www.all-stars.hr
TRAIN HARD OR GO HOME! |
|||
![]() |
|||
d3m0n ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
||
lijepo promoviras tvrtkicu di god stignes hehehe! Ja za desert znam uzet kekse od sjemenki i zitarica s medom!Stvarno su fini a i jako brzo se zasitis!Ja pojedem 4 ili 5 komada i ne mogu vise! |
|||
Bez odmora nema ni napretka!
|
|||
![]() |
|||
marina16 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 46 |
||
vu-hu! tjedan dana bez cokolade! joj ma kaj bi ja bez vas ljudi! |
|||
od sutra idem na dijetu I VI©E VJE®BAM!
|
|||
![]() |
|||
ines ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 13 |
||
sorry na podizanju"teme iz praqšine" ali imam i ja taj problem! nakon rucka obavezno moram pojesti barem nešto cokolade,a i kad je uspim izbjec,onda mi se cijelo vrijeme mota ta pomisao o cokoladi i sve dok je ne pojedem nemogu je izbjec...
|
|||
![]() |
|||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
||
Onda pojedi 2 kocke i svi sretni. ![]() (ali samo 2 kocke i ne vise) ![]() |
|||
![]() |
|||
Hammerstrength ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
||
Probaj to rec jednom endomorfu ![]() ![]() ![]() |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
![]() |
|||
Daemona ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
||
skoro tjedan dana nisam pojela cokoladu..i to nista
to je za mene veliki napredak obicno smazem cijelu i onda sam rekla da je jednostavno necu kupovat..jer se ne mogu zaustavit na jednom redu mene poslije rucka cesto uhvati luda zelja za necim slatkim odem...popijem casu vode..i cekam da prodje mislim si kupit jednu crnu cokoladu...da imam za takve prilike...ali jos nisam sigurna da bi stala na prvom redu..pa necu |
|||
![]() |
|||
Vein ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
||
4-ta godina bez cokolade
|
|||
![]() |
|||
earth_dragon ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
||
meni je red cokolade ko nekima cigareta nakon... fizickog treninga u dvoje
![]() |
|||
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
|||
![]() |
|||
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
||
ni nemoj! ![]() |
|||
![]() |
|||
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Hammerstrength ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
||
A šta ak netko ne puši? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
earth_dragon ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
||
mislis ak neko ne pusi nit ne jede cokoladu?.... onda s tim fakat nekaj nije u redu ![]() |
|||
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
|||
![]() |
|||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
||
ONDA SE BACIš NA JOš JEDAN TRENING! Pa još jedan... i još.... i tako skroz do toga da ti više nije ni do cega osim spavanja! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
I dobiješ jedan duuuugi HIIT ![]() I like it ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |