desert |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ostaje vikend za jutarnje vjezbe, nema odustajanja!
|
|||
DIJAN
Viden/a u gymu Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kad se pozelim neceg slatkog onda uzmem proteinsku plocicu š00gr od All Starsa jer imaju najbolje okuse, a ima 30gr proteina.
|
|||
www.all-stars.hr
TRAIN HARD OR GO HOME! |
|||
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
lijepo promoviras tvrtkicu di god stignes hehehe! Ja za desert znam uzet kekse od sjemenki i zitarica s medom!Stvarno su fini a i jako brzo se zasitis!Ja pojedem 4 ili 5 komada i ne mogu vise! |
|||
Bez odmora nema ni napretka!
|
|||
marina16
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
vu-hu! tjedan dana bez cokolade! joj ma kaj bi ja bez vas ljudi! |
|||
od sutra idem na dijetu I VI©E VJE®BAM!
|
|||
ines
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sorry na podizanju"teme iz praqšine" ali imam i ja taj problem! nakon rucka obavezno moram pojesti barem nešto cokolade,a i kad je uspim izbjec,onda mi se cijelo vrijeme mota ta pomisao o cokoladi i sve dok je ne pojedem nemogu je izbjec...
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Onda pojedi 2 kocke i svi sretni. (ali samo 2 kocke i ne vise) |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Probaj to rec jednom endomorfu |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
Daemona
Viden/a u gymu Joined: 07 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
skoro tjedan dana nisam pojela cokoladu..i to nista
to je za mene veliki napredak obicno smazem cijelu i onda sam rekla da je jednostavno necu kupovat..jer se ne mogu zaustavit na jednom redu mene poslije rucka cesto uhvati luda zelja za necim slatkim odem...popijem casu vode..i cekam da prodje mislim si kupit jednu crnu cokoladu...da imam za takve prilike...ali jos nisam sigurna da bi stala na prvom redu..pa necu |
|||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
4-ta godina bez cokolade
|
|||
earth_dragon
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
meni je red cokolade ko nekima cigareta nakon... fizickog treninga u dvoje
|
|||
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ni nemoj! |
|||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A šta ak netko ne puši? |
|||
|
|||
earth_dragon
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislis ak neko ne pusi nit ne jede cokoladu?.... onda s tim fakat nekaj nije u redu |
|||
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ONDA SE BACIš NA JOš JEDAN TRENING! Pa još jedan... i još.... i tako skroz do toga da ti više nije ni do cega osim spavanja! |
|||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||
I dobiješ jedan duuuugi HIIT I like it |
|||
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |