Detoksikacijska dijeta |
Post Reply |
Author | |
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Listopad 2010 at 11:56 |
ima li netko prijedlog odnosno mišljenje oko detoksikacijske dijete i na koji nacin?
Edited by marcella |
|
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
|
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
o hvala, koliko odgovoooora .. pa to je cudo
|
|
IT'S GYM TIME
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej, ja ti u to ne vjerujem.. Mozda jednom godisnje, ali to nije dijeta
kojom se mrsavi kako spada.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
marcella
Post Options
Thanks(0)
|
nisam mislila da bi to bila dijeta konstantna, nego jednom godišnje ili dva puta godišnje za cišcenje organizma na neki nacin...
|
|
IT'S GYM TIME
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iz onoga kaj citam i proucavam, neki ljudi u fitness
krugovima npr šx mjesecno poste cijeli dan, vjerovatno iz tog razloga i da malo šokiraju tijelo.Mislim da tad samo popiju Amino radi ocuvanja mišicne. Ista metoda se koristi i kod mršavljenja i metode prenajedanja/posta dan nakon šx tjedno, to sam isprobao i nije bad, a sad kolki ucinak kaj se detoksifikacije tice to neznam,no spominju i lakši rad jetre i pomoc njoj na taj nacin da se oporavi, pogotovo ako se i napiješ na taj dan obžderavanja. Ali u oba slucaja se radi o samo jednom danu i to je prvenstveno radi hormonskih igrica nego detox ja mislim, iako mozda ima i te koristi iako neznam koja korist i kaj bi zapravo to bila detoksifikacija Edited by The Phoenix |
|
zia
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 77 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo:
Hrani se zdravo, nemoj pušiti, alkoholizirati i drogirati se, pij vodu kreci se. A za detox se pobrinula evolucija. Organ se zove jetra. |
|
People like to call us debunkers, wich is a negative term, but let's face it, there is a lot bunk out there. -Michael Shermer
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zia,
slažem se za tvoj komentar. Dodao bih samo da tu i tamo možda i nije loše odraditi neku detoksikaciju zbog kvalitete hrane koju unosimo. Ipak nemaju svi para da jedu iskljucivo organsku hranu, a tzv. "zdrava hrana" poput svježeg sira i slicnih proizvoda su definitivno bolja opcija od majoneze i hamburgera, ali sasvim je jasno da danas ni svježi sir iz supermarketa nije lišen raznih aditiva koji nemaju veze sa zdravljem :( ...o kvaliteti svježeg voca i povrca ne treba trošiti puno rijeci, ali ovi pesticidi me ubiše hehehe! |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Marcella, kao jednom u godinu dana opciju bih svakako preporucio post od nekoliko dana. Nema ništa loše u tome da se malo ocistiš pogotovo ako ne živiš u panicnom strahu da ceš izgubiti teškim radom stecenu mišicnu masu :)) Ne bih sada navodio posebne detalje ali malo proguglaj i sigurno ceš naici na zanimljive teorije i tekstove o postu. Dovoljan razlog bi ti mogla biti i cinjenica da sve kulture koje mi trenutno padaju na pamet koriste ili su koristili post kao nešto sasvim normalno, pa cak i kršcanstvo...iako danas kršcani u najboljem slucaju eventualno petkom ne jedu meso (pri cemu se riba ne broji kao meso) i to smatraju dovoljno dobrim cišcenjem. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
wannabe skinny
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
detoks je zakon
ja sam mislila da su to bedastoce pokusaja sam onu dijetu sa pijenjem maslinovog ulja i soka limuna za cišcenje jetre ali to mi je preagresivno :) sad mi je fora biljni caj |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |