D-fine multipower - upit |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sad si mu objasnio zašto ustvari postoji whey |
||||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
E fala na savjetu, ovaj myprotein mi se cini stvarno ekonomican, a vidim da svi narucuju, dakle nece mi tip uvalit stogod (brasno )... Koliko bi mi trajalo pakiranje od 5kg? E unflavoured, to nema okusa? Mslm, ne mogu to bas zamislit... Jel gadno? Jer treba mi stvarno nesto u velikoj kolicini i da traje... Edited by All Shall Peris |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
@ Lega
Ma whey je precjenjen, pijem ga jednino zato što mi je najekonomicniji A dal ceš popit litru malomasnog mlijeka ili 30g wheya s vodom je malte ne svejedno @ Perish Koliko sam citao po forumima taj unflavoured ima okus kao mlijeko u prahu, kad dodaš još nekih 50g glukoze bit ce ti taman Koliko ce ti trajat, ako ceš ga pit samo za PWM onda ce ti bit dosta za š66 treninga (5000/30)...ccc koji sam ja matematicar |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Uh, to mi je onda za godinu dana xD !!! Nego sto znaci PWM ? Vidam to cesto po forumu (noob)...A mnogi kazu da je dobro piti svako jutro i poslije treninga? Jel to ok?
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
PWM-post workout meal Možeš ga pit u jutro sa zobenim, milijun puta napisano |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
sa 3 treninga na tjedan,
š66/3 = 55,3 Znaci 55 tjedana i jedan trening u 56-om tjednu, što je skoro pa š3 mjeseci, + cca mjesec dana sveukupne pauze u godini, dođemo na š4 mjeseci, a? |
||||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|||
aj sad izracunaj ako cu ga piti svako jutro plus 3 puta trening tjedno !
|
||||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
to ti je š0 doza tjedno, a u pakungu ti je š66 doza, pa ti je to š66/š0 = š6,6
znaci 4 mjeseca i 6 dana ne baš, ali.. tu negdje Edited by mesek |
||||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|||
igrajmo se matematike
dosadno je na poslu danas |
||||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Oho, ide te matematika ... E pa 500kn svakih 4mj i nije tako previse... Svidaju mi se ove brojke
|
||||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ne znam, ja pijem whey samo kao PWM, ostalo jedem
al pijem dosta pive, ako se to racuna |
||||
All Shall Peris
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A cek kad kazu uz dorucak da se pije whey, jel misle da bas direktno u tanjur s pahuljicama da se pomjesa sa mlijekom ili posebno u shakeru? xD A jbg, neam koga pitat, pa moram vas pilati ...
|
||||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a prije kad sam pio whey sa zobenima to je otprilke izgledalo ovako: u shaker š00g zobenih, pola litre toplog 0,9 mlijeka i pola mjerice wheya... odstoji koju minutu, unutra gurneš štapni mixer, smixaš, poklopiš, shaker u torbu(ak je prevruce mlijeko, onda ceš putem cuti "puf" i zajeb) i na poslu bi to pijuckao uz jutarnje igranje mafije na fejsu i tako
|
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jednom sam htio samo malo promuckati prije nego popijem, tuna poslu... nad laptopom... užas.. a kad se whey i mlijeko usmrde |
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Probajte whey promuckat s coca colom.
Upozorenje: zaštitne naocale i rukavice su obavezna oprema. |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |