dijabetes i whey |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se, ne znači da je svima tako, pa zato nebi niti drugima govorio samo daj na osnovu iskustva jedne osobe. A konkretnu u ovom slučaju......pa i ja se pitam koja je uopće pobuda da čovjek odluči uzimati whey.? Zoro je spomenula mistificiranje , ali u smislu da ga nema razloga toliko oprezno preporučati, bar sam ja tak shvatio , no ako govorimo o mistifikaciji, , ja nekak mislim da ljudi koji kreću uzimati whey , generalno gledajuci, uzimaju ga jer ga upravo oni smatraju nečim mističnim, poebnim i zaslužnim za mišiće, izgled, ovo, ono i njihovi razlozi za to su loši, uzimaju ga jer imaju nerealna očekivanja da če nešto dobiti zbog wheya. Tak da i ja bi ga prije nego mu kažem uzmi rađe pitao kaj če ti whey, koji je motiv da ga misliš uzimati ? rađe jedi hranu pošto večina očkuje čuda od wheya, zato ga i uzima
Edited by The Phoenix - 20 Sijecanj 2015 at 17:24 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo tako Ako je samo pitanje praktičnosti za eventualno 1 obrok onda ajde...ali i to se može srediti pomnijim planiranjem i pripremom unaprijed....ako je uz to ili bez tog pitanje manjka proteina onda je pitanje da li uopće manjkaju uz nedostatak treninga i sve ostalo....tako da je zaključak opet da premalo znamo da bi nešto konkretno rekli
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |