Dijelimo majice - samo za naj FITovce |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | |
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stigla jeeeeeeee
Hvala! |
|
LiveStrong
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
I meni stigla Zahvaljujem!!!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno, drago mi je da su stigle majice i da ste svi zadovoljni!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro izgledaju majce. Good job ;)
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na Zikinoj LAT CLEAN xD
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super ti stoji Znaci, pripijena je? I nisam znala da si i ti crnka! Hehe |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
EAT CLEAN piše ... samo na slici možda izgleda drugacije jer na tom dijelu majica nije ravna. |
|
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx! Nije priprijena jedino u struku, onako je ravnija, to sam ja ruku naslonila tako, ali je super. Taman za sad u zimskom periodu kada se radi "masa" Pa da, crcuga sam ti ja, nema do nas Edited by zika - 01 Prosinac 2012 at 20:26 |
|
LiveStrong
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
Aha, klasik je, super!
Je, slazem se da nema do nas! A i nema nas bas puno |
|
|
|
zika
Post Options
Thanks(0)
|
Istina, sve neke brinete hodaju s ombre tehnikom
|
|
LiveStrong
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
Totalno! Mene mama na to nagovara, tj. na smedu boju :booooring:
|
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Takodjer stigla majica! samo nisam siguran jel na zikinoj majici natpis velik jer je manja majica il je na mojoj manji natpis
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki, jesu ove 'free' majice još uvijek aktualne?
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Majica stigla, prezadovoljan !!
Zoki, hvala jos jednom |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovaaaaaaaaaaaj... prešla sam 1000 postova...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Šaljemo uskoro majicu na adresu!
|
|
|
|
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |